Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος να πιάσει αυτόν τον Ολυμπιακό! 4άρα στη Λαμία - Εκπληκτικός Ελ Αραμπί με χατ-τρικ (vid)
| 2020-01-12 19:10:00

Ποιος να πιάσει αυτόν τον Ολυμπιακό! 4άρα στη Λαμία - Εκπληκτικός Ελ Αραμπί με χατ-τρικ (vid)

Sportdog Team
Ποιος να πιάσει αυτόν τον Ολυμπιακό! 4άρα στη Λαμία - Εκπληκτικός Ελ Αραμπί με χατ-τρικ (vid)

Παρέμεινε στην κορυφή και έσπασε το αήττητο της Λαμίας.

Ολυμπιακός - Λαμία: Μ' έναν φοβερό Ελ Αραμπί οι Ερυθρόλευκοι "έσπασαν" το αήττητο της Λαμίας στην έδρα της και πήραν τη νίκη με 4-0, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ασταμάτητος ο Μαροκινός άσος που πέτυχε τρία γκολ και έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα και τα 19 συνολικά με τον Ολυμπιακό.

Σκόραρε και ο Βαλμπουενά με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κώστας Τσιμίκας, με τον Γάλλο μάλιστα να έχει και μια φοβερή ασίστ στο πρώτο γκολ του Ελ Αραμπί.

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, που κυριάρχησαν σε ολόκληρο το παιχνίδι, συνεργάστηκαν άψογα και πήραν το "διπλό" από την Λαμία.

Καλή εμφάνιση και από τις αλλαγές που επέλεξε να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός στην αρχική ενδεκάδα που παρέταξε, με τους Γκασπάρ και Μπενζιά να ξεκινάνε βασικοί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με 4-3-3. Τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα, και Τσιμίκα στην άμυνα. Μπουχαλάκης, Καμαρά και Μπενζιά στον άξονα, ενώ οι Μασούρας και Βαλμπουενά πλαισίωσαν τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Από την άλλη μεριά ο Μάντζιος ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Θεοδωρόπουλο, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Μπάχανακ, Βασιλόγιαννη, Πλιάτσικα, Δημούτσο, Τιρόνε, Καραμάνο, Ρόμανιτς.

Οι φιλοξενούμενοι με το καλημέρα απείλησαν τα καρέ της Λαμίας με τον Σεμέδο στο 5’, να κάνει να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε ξανά κόρνερ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να επανέρχεται στο 19’ και τον Ελ Αραμπί να κάνει ένα δυνατό σουτ, το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πίεζαν και κυριαρχούσαν στο χορτάρι, αλλά το 0-0 παρέμενε. Στο 31’ η Λαμία έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο ματς με ένα σουτ του Δημούτσου λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 40’ ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Ελ Αραμπί να κάνει το 1-0, μετά από μια υπέροχη σέντρα του Βαλμπουενά. Άψογη η συνεργασία των Ερυθρόλευκων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να ελέγχουν το παιχνίδι και να απειλούν την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Ο Ελ Αραμπί στο 51’ σκόραρε ξανά και έκανε το 2-0. Ο Μαροκινός άσος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη πάσα του Βάντερσον. Μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε να κάνει πάσα αριστερά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Πλιάτσικα και του στρώθηκε ιδανικά.

Ο Μπενζιά αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι και στη θέση του μπήκε ο Λοβέρα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κώστας Τσιμίκας κέρδισε πέναλτι, καθώς ανετράπη από τον Πλάτσιακα, με τον παίκτη της Λαμίας να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Βαλμπουενά δεν αστόχησε και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του, γράφοντας το 3-0.

Ο Ελ Αραμπί ήταν ασταμάτητος και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 81’, κάνοντας το 4-0 και ήταν αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Οι ενδεκάδες:

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Μπάχανακ, Βασιλόγιαννης, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Τιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπενζιά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags