Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ούτε με 20 εκατομμύρια δεν φεύγει από το Λιμάνι – Ο πιο ποιοτικός στην Ελλάδα - Νέα... μεταγραφή Μαρτίνς!
| 2020-01-12 19:16:00

Ούτε με 20 μύρια δεν φεύγει από το Λιμάνι – Ο πιο ποιοτικός στην Ελλάδα - Νέα... μεταγραφή Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ούτε με 20 μύρια δεν φεύγει από το Λιμάνι – Ο πιο ποιοτικός στην Ελλάδα - Νέα... μεταγραφή Μαρτίνς!

Ποιος Τσιμίκας; Αυτός κάνει... όργια, μόνος του για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα με 4-0 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση από τη Λαμία και παρέμεινε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας, ασχέτως τι θα γίνει στο ντέρμπι των Δικεφάλων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το αγχωτικό 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε ζητήσει από τους παίκτες του να δώσουν το 100% στο σημερινό παιχνίδι και έλαβε τις... απαντήσεις που ζήτησε. Οι Πειραιώτες μπήκαν φουριόζοι στο ματς, πίεσαν για το γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος, ωστόσο αυτό δεν είχε έρθει μέχρι το 40’, παρά τις ευκαιρίες που είχαν δημιουργήσει. Ο Βαλμπουενά όμως, επιβεβαιώνοντας πως είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, αν όχι ο πιο ποιοτικός, με μία μπαλιά κατάφερε να... ξεκλειδώσει το ματς, όπως είχε κάνει και πριν μία εβδομάδα στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Γάλλος άσος, που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν... φλύαρος και αναποτελεσματικός, έβγαλε μία μαγική σέντρα για το κεφάλι του Ελ Αραμπί, ο οποίος με υπέροχη κεφαλιά έγραψε το 0-1 και καθάρισε ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Μαροκινός με μία επαφή λοιπόν, όπως είχε κάνει και απέναντι στου Πράσινους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και απέδειξε πως είναι φορ-εκτελεστής, ενώ με το χατ τρικ που σημείωσε στη συνέχεια, παρέμεινε μόνος του στην κορυφή των σκόρερ φτάνοντας τα 13 γκολ. Ο άσος των Πειραιωτών είναι αυτή τη στιγμή ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στο ρόστερ του Ολυμπιακού και σίγουρα θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα για τον Πέδρο Μαρτίνς, εάν είχαν επιβεβαιωθεί τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν σήμερα να ταξιδεύει για την Τζέντα, ώστε να κλείσει τη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία. Οι «Ερυθρόλευκοι» φυσικά είχαν διαψεύσει ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και με βάσει τις εμφανίσεις του και τη χρησιμότητά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έπρεπε να τον δώσει μόνο με μία πρόταση που θα έφτανε τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Περίπου τα χρήματα που ζήτησαν στο Λιμάνι για τον Κώστα Τσιμίκα από τη Νάπολι. Ο νεαρός μπακ έκανε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε μάλιστα πέναλτι και κόκκινη κάρτα και έδειξε ότι δικαίως γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του. Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε πάντως Ουσεϊμού Μπα, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι ξεκίνησε βασικός δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Μαρτίνς δείχνει εμπιστοσύνη στον νεαρό αμυντικό και τα ρεπορτάζ αναφέρουν, πως η απόφασή του να τον στηρίξει, αλλάζει και τις μεταγραφικές προτεραιότητες των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος κόουτς θέλει να «βγάλει» τον Μπα, ενώ περιμένει και τον Σισέ να ανεβάσει ταχύτητα, οπότε ακόμα και εάν φύγει ο Μεριά, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουν στόπερ τον Γενάρη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι! «Βέτο» Μαρτίνς, τι ζήτησε από τον Μαρινάκη - Όλα... τούμπα στον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags