Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Φερέιρα: "Δίκαιη νίκη, έτσι θα πάρουμε πρωτάθλημα" - Τι απάντησε για τα ντέρμπι
| 2020-01-12 21:41:00

Φερέιρα: "Δίκαιη νίκη, έτσι θα πάρουμε πρωτάθλημα" - Τι απάντησε για τα ντέρμπι

Sportdog Team
Φερέιρα: "Δίκαιη νίκη, έτσι θα πάρουμε πρωτάθλημα" - Τι απάντησε για τα ντέρμπι

Πώς σχολιάσει την κριτική που δέχθηκε και τη νίκη του ΠΑΟΚ.
 

Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι εμφανίστηκε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ, όπου δεν ξέχασε φυσικά την κριτική που του έχει γίνει για το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς φέτος δεν είχαν πάρει κάποιο μεγάλο ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 σημείωσε στην κάμερα του PAOK TV: «Συνήθως οι επιθέσεις σου δίνουν παιχνίδια αλλά η άμυνα δίνει πρωταθλήματα. Πράγματι είναι ένα ντέρμπι που μας έλειπε. Προσπαθήσαμε όμως σε όλα τα ντέρμπι που δώσαμε. Στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε. Ξέραμε ότι ο δρόμος που ακολουθήσαμε ήταν σωστός. Κάναμε ένα πολύ σταθερό παιχνίδι.

Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Η ομάδα έκανε μία ώριμη εμφάνιση. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μισοί από τους ποδοσφαιριστες όπως κι εγώ είναι η πρώτη μας χρονιά που ζούμε τέτοια ντέρμπι όπως αυτά με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη. Είναι παιχνίδια όμως που μας κάνουνε να μαθαίνουμε πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags