Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Βαρέλα: "Θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα - Ήμασταν ανώτεροι - Δίκαιη η νίκη"
| 2020-01-12 22:10:00

Τρομερός Βαρέλα: "Θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα - Ήμασταν ανώτεροι - Δίκαιη η νίκη"

Sportdog Team
Τρομερός Βαρέλα: "Θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα - Ήμασταν ανώτεροι - Δίκαιη η νίκη"

Όλα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη στο ντέρμπι των Δικεφάλων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι: «Είναι πολύ σημαντικό πως κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είναι κάτι που δουλεύουμε. Είναι ομαδική δουλειά, όλη η ομάδα δούλεψε καλά στο αμυντικό, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο άλλα ντέρμπι στα οποία όμως δεν κερδίσαμε, όμως ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ, την χρειαζόμασταν, είχαμε τις ευκαιρίες βάλαμε ένα γκολ στο κατάλληλο σημείο. Είχαμε ευκαιρίες και για το 2-0 δεν ήρθε όμως. Υποφέραμε λίγο στο τέλος με την πίεση της ΑΕΚ, όμως η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη και δεν αμφισβητείται από κανέναν».

Είπε ακόμα... «Εμείς από την πρώτη στιγμή ξέρουμε τι θέλουμε. Έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο. Αυτός μας δίνει κίνητρο. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε τι ειπώθηκε, ακούμε και διαβάζουμε. Ήταν σημαντικό να δείξουμε πως έχουμε χαρακτήρα, έχουμε ψυχή σαν ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε πολύ ένα ντέρμπι. Σήμερα ήμασταν ανώτεροι εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές και πήραμε ψυχολογία να αποδείξουμε σε εμάς πρώτα, αλλά και σε όλους πως η ομάδα είναι ικανή. Δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να ξεφύγει είμαστε σε θέση βολής. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που παίζουν όποτε χρειαστεί, όλοι είναι χρήσιμοι, κανείς δεν περισσεύει. Σήμερα έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, όμως και πάλι η απόδοση της ομάδας ήταν καλή. Ήμασταν ανώτεροι, κερδίσαμε και συνεχίζουμε».

Για το αν έχει αφομοιώσει τον νέο σχηματισμό και αν νιώθει σε καλή κατάσταση: «Νιώθω καλά, δεν είχα ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού. Ήταν καλός χρόνος για να δω την ομάδα από έξω, να παρακολουθήσω τις προπονήσεις να καταλάβω καλύτερα τι θέλει σε τακτικό επίπεδο ο προπονητής. Πλέον εφαρμόζω πολύ καλύτερα τι ζητάει ο προπονητής, όλοι μας έχουμε καταλάβει την γενικότερη ιδέα του, γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά ο ένας του άλλου και πλέον ο προπονητής επιλέγει ποιοι έντεκα θα παίζουν. Εμείς είμαστε έτοιμοι και δουλεύει σκληρά γι' αυτό το αποτέλεσμα».

Για την συνεργασία του με τον Ινγκασον: «Για μένα είναι σημαντικό πως διαθέτουμε τρεις πολύ καλούς στόπερ. Είδαμε πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Τραυματίστηκα εγώ. Ο Ινγκασον άρπαξε την ευκαιρία του. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, περίμενε καιρό την ευκαιρία και τους αξίζουν μπράβο. Κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Εγώ έπρεπε να έρθω στο 100%, μετά να διαβάσω καλά τον νέο τρόπο παιχνιδιού. Σέβομαι πως ο Ινγκασον άρπαξε την ευκαιρία και έτσι περίμενα την δική μου. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ όλων μας, είμαστε φίλοι, ο Κρέσπο είχε ένα θέμα και μπήκα εγώ για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Δίνω τα πάντα για να έρθουν οι νίκες και ο ΠΑΟΚ να πάρει ξανά το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags