Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Χακάν Σουκούρ - Έγινε οδηγός ταξί στις ΗΠΑ - "Μου πήρε τα πάντα ο Ερντογάν"
| 2020-01-13 13:07:00

Συγκλονίζει ο Χακάν Σουκούρ - Έγινε οδηγός ταξί στις ΗΠΑ - "Μου πήρε τα πάντα ο Ερντογάν"

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Χακάν Σουκούρ - Έγινε οδηγός ταξί στις ΗΠΑ - "Μου πήρε τα πάντα ο Ερντογάν"

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον πάλαι ποτέ θρύλο της Γαλατά.

Στην Ουάσινγκτον ζει πλέον ο θρύλος της Γαλατασαράι και της εθνικής Τουρκίας, Χακάν Σουκούρ, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός ταξί και πουλάει βιβλία, έχοντας αλλάξει όλη του την ζωή μετά από την... εξορία που τον οδήγησε η αντίθεσή του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Έχω αρχίσει να δουλεύω. Δεν έχω τίποτα σε κανένα σημείο του κόσμου. Ο Ερντογάν μου πήρε τα πάντα: την ελευθερία μου, την φωνή μου, την δουλειά μου. Το κόμμα του εκμεταλλεύτηκε τη δημοφιλία μου. Η οικογένειά μου υπέφερε και υποφέρει. Κατέστρεψαν το μαγαζί της γυναίκας μου, τα παιδιά μου είναι θύματα επίθεσης στον δρόμο, δέχθηκα απειλές θανάτου. Ο πατέρας μου μπήκε στη φυλακή» ανέφερε ο Σουκούρ στη «Welt am Sonntag», ο οποίος μίλησε και για τις κατηγορίες ότι συμμετείχε στο πραξικόπημα του καλοκαιριού του 2016: 

«Ποιος ήταν ο ρόλος μου σε αυτό; Μέχρι σήμερα κανείς δεν μου έχει εξηγήσει τι έκανα. Οι δικές μου ενέργειες ήταν νόμιμες και δημόσιες, για το καλό της χώρας μου. Αλλά λέγομαι Χακάν Σουκούρ. Μπορούν να μου πουν για ποιο έγκλημα με κατηγορούν; Όχι. Απλά με αποκαλούν προδότη και τρομοκράτη. Είμαι εχθρός της κυβέρνησης, όχι του τουρκικού λαού. Αγαπώ τη σημαία μας και την πατρίδα μας». 

Ο Σουκούρ είχε και ένα μήνυμα για τον Ερντογάν: «Να επιστρέψει στη δημοκρατία, στην δικαιοσύνη, στα ανθρώπινα δικαιώματα. Να γίνει ο πρόεδρος τον οποίο χρειάζεται η Τουρκία». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags