Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπερασπίστηκε το VAR ο Σωκράτης: "Βοηθάει τους διαιτητές - Να το σεβαστούμε"
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-14 02:19:00

Υπερασπίστηκε το VAR ο Σωκράτης: "Βοηθάει τους διαιτητές - Να το σεβαστούμε"

Sportdog Team
Υπερασπίστηκε το VAR ο Σωκράτης: "Βοηθάει τους διαιτητές - Να το σεβαστούμε"

Όλα όσα δήλωσε ο άσος της Άρσεναλ.

Premier League: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το VAR μετά το τέλος του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο διεθνής αμυντικός μετά την ισοπαλία της Άρσεναλ υπερασπίστηκε τοVAR σχολιάζοντας μεταξύ άλλων:

«Φυσικά όταν χάνεις έναν αγώνα εξαιτίας μιας απόφασης του VAR είναι λογικό να απογοητεύεσαι. Δεν είμαι, ωστόσο, ο ειδικός για να μπορώ να πω εάν πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα ή όχι. Νομίζω πως το VAR στην τελική βοηθάει τους διαιτητές. Είναι ο πρώτος του χρόνος στην Αγγλία. Φυσικά και θα βελτιωθεί, όλοι είναι σίγουροι πως θα συμβεί στα επόμενα χρόνια. Πρέπει να το σεβόμαστε» σημείωσε ο ίδιος.

«Φέτος είμαστε ιδιαίτερα άτυχοι γιατί το VAR, πιστεύω, σε 3-4 αγώνες θα μπορούσε να ήταν καλύτερο απέναντί μας. Δεν μιλάω μόνο για το ματς του Σαββάτου, αλλά για τα εντός έδρας παιχνίδια με την Κρίσταλ Πάλλας και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο τέλος, όμως, δεν μπορώ να το κριτικάρω γιατί βοηθάει τους διαιτητές». 

Κλείνοντας, στάθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισαν να τα βγάλουν πέρα στο ματς χωρίς τον μεγάλο σταρ της ομάδας. «Το ποδόσφαιρο σήμερα με 10 παίκτες είναι πολύ δύσκολο. Μετά την κόκκινη κάρτα, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο, να δείξουμε περισσότερο πάθος και να τα δώσουμε όλα. Τελικά, ο ένας βαθμός μπορεί να μην μας χαροποιεί αλλά δεν πρόκειται για το χειρότερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να πάρουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags