Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Παύλος Σαλτσίδης στο sportdog!
| 2020-01-13 14:30:00

"Παλίκαρος ο διαιτητής - Για γέλια του Βαρέλα - Κατεστημένο ο Ολυμπιακός, ελέγχει τα πάντα"!

του Γιώργου Κτενά
"Παλίκαρος ο διαιτητής - Για γέλια του Βαρέλα - Κατεστημένο ο Ολυμπιακός, ελέγχει τα πάντα"!

"Ρουκέτες" στο sportdog από τον Παύλο Σαλτσίδη.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Στην καλή ψυχολογία που δίνει στον ΠΑΟΚ η νίκη επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του στο sportdog, ο Παύλος Σαλτσίδης λίγες ώρες μετά από το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Ο παλιός αθλητής του Δικέφαλου σχολίασε, ακόμα, ότι ο διαιτητής στάθηκε πολύ καλά στον ρόλο του, χαρακτήρισε για γέλια τη φάση με το χέρι του Βαρέλα, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι το κατεστημένο και ελέγχει τα πάντα.

"Καλύτερος ο ΠΑΟΚ - Παλίκαρος ο διαιτητής"



"Ήταν ντέρμπι το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος γιατί είχε καλύτερη κυκλοφορία. Αλλά και η ΑΕΚ καλά έπαιξε, πρέσαρε ψηλά τον ΠΑΟΚ και δημιούργησε προβλήματα στο κατέβασμα της μπάλας. Αλλά δε νομίζω ότι ήταν τίποτα αυτή η νίκη. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Καλή νίκη για την ψυχολογία του ΠΑΟΚ, γιατί αν έχανε και δεύτερο παιχνίδι θα ήταν δύσκολα, αλλά μετά τη νίκη όλα καλά", ήταν το αρχικό σχόλιο του Π. Σαλτσίδη στο sportdog.

Η άποψή σας για την παρουσία του διαιτητή;

"Νομίζω ότι έχουμε κουραστεί από όλα αυτά με τη διαιτησία. Την αμφισβήτηση, όλα, κουραστήκαμε. Πάντως ο διαιτητής έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν είχε την πίεση που έχουν οι Έλληνες. Αυτά πίστευε, αυτά έδινε. Παλίκαρος ήταν".

"Για γέλια η φάση του Βαρέλα - Κατεστημένο ο Ολυμπιακός, ελέγχει τα πάντα"

Έχετε σχηματίσει άποψη για τις φάσεις που φωνάζει η ΑΕΚ; Το χέρι του Βαρέλα ή αν υπάρχει επιθετικό φάουλ τού Σφιντέρσκι, για παράδειγμα;

"Είναι για γέλια η φάση του Βαρέλα, μην το συζητάμε. Όσον αφορά το θέμα του Σφιντέρσκι, τα είπε όλα ο Βαζέχα τις προάλλες: Στη διεκδίκηση της μπάλας, γίνονται 500 τέτοιες φάσεις στην εξέλιξη του αγώνα, τι να συζητάμε τώρα;".

Υπάρχει κάτι άλλο που θέλετε να συμπληρώσουμε για το διαιτητικό κομμάτι;

"Ναι, αυτό που είπα και νωρίτερα: Κουραστήκαμε από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί το κατεστημένο του Ολυμπιακού να χωνέψει ότι υπάρχει αντίπαλος. Έμαθαν τόσα χρόνια να ελέγχουν τα πάντα, κι ακόμα εκείνοι τα ελέγχουν βέβαια. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τα ελέγξει, είναι δύσκολο να φύγεις από το κατεστημένο της Αθήνας, ελέγχουν τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός με τον Σαββίδη, που είναι αντάρτης όπως οι Πόντιοι προγονοί του. Ταυτίστηκε με τον λαό του ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιος μάγκας ο Πασχαλάκης - Τρομερό τι έκανε τις τελευταίες ημέρες - Tο... γυρνάει στον ΠΑΟΚ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags