Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή: Αυτόν φέρνει ο Μαρινάκης – Έκπληξη Μαρτίνς με Μπενζιά – Στον... πάγο ο παικταράς!
| 2020-01-13 20:48:00

Ανατροπή: Αυτόν φέρνει ο Μαρινάκης – Έκπληξη Μαρτίνς με Μπενζιά – Στον... πάγο ο παικταράς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή: Αυτόν φέρνει ο Μαρινάκης – Έκπληξη Μαρτίνς με Μπενζιά – Στον... πάγο ο παικταράς!

Όλα τούμπα στο Λιμάνι. Χαμός με την... κλεισμένη μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Σιγά σιγά αυτό που τόνιζε με συνεχή ρεπορτάζ ο sportdog εδώ και καιρό, θα γίνει κοινός τόπος στην «ερυθρόλευκη» ειδησεογραφική καθημερινότητα. Αυτό που λέγαμε λοιπόν εδώ ήταν πως ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» για μεταγραφές και πως όλα αναφορικά με τις ενδεχόμενες προσθήκες του θα εξαρτώνταν από τον τρόπο που θα επέστρεφαν οι τραυματίες του και από τα πρώτα παιχνίδια του Ιανουαρίου.

Ο Σισέ λοιπόν επέστρεψε στους στόπερ,  ο Μπα παίρνει χρόνο συμμετοχής και βλέπετε πως «υπάρχει αλλαγή στο πλάνο για τους στόπερ», χωρίς οι «ερυθρόλευκοι», ανεξαρτήτως της ενδεχόμενης πώλησης του Μεριά να είναι στην αγορά για να βρουν κεντρικό αμυντικό (ακριβώς όπως λέγαμε).

Η μεταστροφή του στάτους του Μπενζιά και οι συνεχόμενες ευκαιρίες που πλέον παίρνει και αξιοποιεί από τον Μαρτίνς πιθανότατα (ακόμη δεν έχει βγει στο… ξέφωτο ο γαλλοαλγερινός) τον μετατρέπει στον τέταρτο κεντρικό χαφ που αναζητούσαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ για δεκάρι, η επάνοδος Βαλμπουενά και Φορτούνη, αλλά και ο νέος ρόλος που πλέον αξιοποιείται ο Σουντανί, εκμηδενίζει σχετική προοπτική αγοράς ενός ακόμη επιτελικού μέσου (όπως επίσης λέγαμε στον sportdog). 

Τι μένει; Ενας εξτρέμ, ένα κυνηγός που να μπορεί να δώσει λύσεις και στην κορυφή της επίθεσης ή έστω ένας επιθετικός, που – όπως έχουμε πει – δεν είναι ή τουλάχιστον δεν βρίσκεται στην κορυφή της ευκταίας σχετικής λίστας ο Χασάν. Εξυπακούεται πως τα δεδομένα αλλάζουν σε περίπτωση πώλησης (είτε του Τσιμίκα είτε του Καμαρά), αφού οποιαδήποτε αποχώρηση θα καλυφθεί.

Αυτό που πάντως πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο Ομάρ επιλέχθηκε να μείνει στον πάγκο χτες στη Λαμία για χάρη του Γκασπάρ. Ο Νορβηγός που δεν έχει ανανεώσει, που δεν βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σημείο επαφής στις διαπραγματεύσεις του με τον Ολυμπιακό και καθημερινά ολοένα και φουντώνει η φημολογία που τον θέλει στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, αφού η απόσταση που χωρίζει τους «ερυθρόλευκους» από τον Σκανδιναβό είναι σημαντική και δεν φαίνεται να καλύπτεται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης - Είπε το "ναι" ο παικταράς - Πέφτουν οι υπογραφές άμεσα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags