Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης – ΠΑΟΚ: Απίθανο τρικ Σαββίδη, έτσι... ντρίμπλαρε το FFP – Έριξε πολύ χρήμα για τον παικταρά!
| 2020-01-13 23:04:00

Απίθανο τρικ Σαββίδη, έτσι... ντρίμπλαρε το FFP – Έριξε πολύ χρήμα για τον παικταρά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανο τρικ Σαββίδη, έτσι... ντρίμπλαρε το FFP – Έριξε πολύ χρήμα για τον παικταρά!

Σούπερ κίνηση από τον ΠΑΟΚ, «κορόιδεψε» την UEFA.

Ιβάν Σαββίδης – ΠΑΟΚ: Καθυστερημένο χριστουγεννιάτικο δώρο χαρακτήρισε τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γιόζιπ Μίσιτς ο Γιώργος Σαββίδης σε ποστάρισμα του μετά το τέλος του χτεσινού ντέρμπι, δείχνοντας τον ιδιοκτήτη των πρωταθλητών, Ιβάν Σαββίδη να δίνει τα χέρια με τον Κροάτη μέσο. Σαφές και ξεκάθαρο το περιεχόμενο, πλέον, ο Μίσιτς  μπορεί να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο μάνατζερ του ήταν από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, για τρίτη φορά το τελευταίο δίμηνο, οι διαπραγματεύσεις στην παρούσα φάση αφορούσαν μόνο τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μίσιτς, όχι της Σπόρτινγκ. Δεν ήταν… ρόδινες ή εύκολες, εν τέλει όμως η κοινή επιθυμία επικράτησε, με τον Κροάτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει συνολικά κάτι περισσότερα από 1,8 εκατ. ευρώ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, αφού παρότι προφανές, εν τούτοις δεν έγινε στις χτεσινές αναφορές. Δεν υπάρχει συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Διαφορετικά θα είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο τον Μίσιτς, κάτι που υποδηλώνει πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει χρήση της option αγοράς που είχε στον δανεισμό του Κροάτη και θα καταβάλλει τα 2 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια».

Εδώ, την διαπραγμάτευση μήπως και… γλύτωνε κάτι, την έχει κάνει καιρό ο Μάριο Μπράνκο. Δεν τα κατάφερε ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου», η Σπόρτινγκ όμως γνώριζε πως θα καταβληθεί (έτσι κι αλλιώς) το buy-out. Συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων δεν χρειάζεται – αφού υπάρχει συγκεκριμένο buy-out – αλλά θα επιδιωχθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να επιτευχθεί – αν και εφόσον γίνεται – ένας καλύτερος τρόπος καταβολής των 2 εκατ. ευρώ, αφού ο ΠΑΟΚ, λογικά (ελέω FFP) δεν έχει τώρα το περιθώριο να δώσει εφάπαξ το συγκεκριμένο ποσό (έτσι κι αλλιώς μπορεί να το κάνει ως τα τέλη Μαΐου, που μπορεί βάσει αρχικής συμφωνίας να ενεργοποιήσει την option αγοράς του Μίσιτς). 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα: Αυτός κλείνει το μεγάλο deal - Αγοράζει κι άλλη ομάδα για τον Σαββίδη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags