Facebook Pixel Σάββας Θεοδωρίδης - Ολυμπιακός: Θεοδωρίδης: "Αυτή ήταν άριστη διαιτησία! Με 50-50 ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει από κανέναν..."
| 2020-01-14 00:05:00

Θεοδωρίδης: "Αυτή ήταν άριστη διαιτησία! Με 50-50 ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει από κανέναν..."

Sportdog Team
Θεοδωρίδης: "Αυτή ήταν άριστη διαιτησία! Με 50-50 ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει από κανέναν..."

"Στα 10/16 παιχνίδια μας οι διαιτητές ήταν..."
 

Σάββας Θεοδωρίδης - Ολυμπιακός: Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μετά τη νίκη με 4-0 επί της Λαμίας μίλησε για τη νίκη των «ερυθρόλευκων» αλλά και το θέμα της διαιτησίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

 «Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε μια καταπληκτική έδρα, με μια ομάδα που δεν είχε ηττηθεί μέχρι στιγμής και αυτό λέει πάρα πολλά. Με μια πολύ καλή ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός και με μία άριστη διαιτησία. Το λέω με όλη μου την καρδιά γιατί πρέπει να καταλάβουνε και ο διαιτητής και οι βοηθοί και όλοι ήταν άριστοι. Το μοιράσανε 50-50%. Χαίρεσαι να βλέπεις τέτοιες διαιτησίες και τέτοια ματς.


 
Εν αντιθέσει με όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει πριν, που καταλαβαίνετε το τι γίνεται. Είδατε τι έγινε στο Βόλο. Από τα 16 παιχνίδια που έχουμε δώσει τα 10 ήταν ο Θεός να φυλάει με την διαιτησία. Δηλαδή δεν γίνονται αυτά με τις μεγάλες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν σηκώνει εγωισμούς γιατί έχει ομάδα και άμα παίζει με 50-50% διαιτησία δεν κινδυνεύει από κανέναν. Εύχομαι όλοι οι φίλαθλοι να ενθουσιαστήκαν, ο πρόεδρος μας να είναι ευχαριστημένος και γενικά μετά το παιχνίδι με την Λαμία πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα γίνεται συνέχεια όλο και καλύτερος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags