Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε - Μπαρτσελόνα: Επίσημο: Απολύθηκε ο Βαλβέρδε από την Μπαρτσελόνα - Ανακοινώθηκε ο διάδοχός του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-14 01:34:00

Επίσημο: Απολύθηκε ο Βαλβέρδε από τη Μπαρτσελόνα - Ανακοινώθηκε ο διάδοχός του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο: Απολύθηκε ο Βαλβέρδε από τη Μπαρτσελόνα - Ανακοινώθηκε ο διάδοχός του (ΦΩΤΟ)

Τρομερές οι εξελίξεις στον καταλανικό σύλλογο.

 Ερνέστο Βαλβέρδε - Μπαρτσελόνα: Παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αποτελεί και επίσημα πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε από το βράδυ της Δευτέρας, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν δευτερόλεπτα μετά τον διάδοχό του!

Ο Καταλανικός σύλλογος μετά από σύσκεψη που έγινε, αποφάσισε να διακόψει οριστικά την συνεργασία με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού μετά από 2.5 χρόνια συνεργασίας. Στον Βαλβέρδε «χρεώθηκε» η κακή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, οι γκέλες στο πρωτάθλημα και φυσικά ο αποκλεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας προ ημερών.

Δευτερόλεπτα μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και τον διάδοχό του. Πρόκειται για τον Κίκε Σετιέν, το όνομα τού οποίου έπαιζε όλη ημέρα σήμερα στα Μέσα της Ισπανίας. Ο Σετιέν υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους «μπλαουγκράνα» και θα παρουσιαστεί σήμερα, Τρίτη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags