Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Πόσα θα δώσουν οι Πράσινοι αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους
| 2020-01-14 10:15:00

Κορυφαίο παρασκήνιο στον Παναθηναϊκό - 1 εκατ. για επιθετικό - Γίνεται ξανά τεράστιος!

του Νίκου Στεργίου
Κορυφαίο παρασκήνιο στον Παναθηναϊκό - 1 εκατ. για επιθετικό - Γίνεται ξανά τεράστιος!

Τον πιστεύει πολύ ο Ρόκα!

Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Για τη ρήτρα του Ανουάρ, που οριοθετήθηκε στα… 4 εκατ. ευρώ,  τα είπαμε και χτες. Μόνο και  μόνο το γεγονός ότι με τον Παναθηναϊκό που γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια, μπήκε μια τέτοια κουβέντα για ένα τέτοιο ποσό, είναι αστείο, ακόμη και σε επίπεδο διαρροής.

Γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι το buy-out που υπάρχει για τον Γκίας Ζαχίντ και ανέρχεται στο 1,6 εκατ. ευρώ. Ποσό που σύμφωνα με τον ίδιο τον Γιώργο Δώνη σε νωρίτερες δηλώσεις του, είναι απίθανο να προσφερθεί στον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να αγοραστεί από τους  «πράσινους» ο Νορβηγός.

Ρήτρα αγοράς έχει και το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ντομινίκ Νάγκι. Γράφτηκε, από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος του «τριφυλλιού» πως το buy-out θα ήταν στο 1,5 εκατ. ευρώ, μόνο και μόνο για να ακολουθήσει η διόρθωση πως αυτό θεσπίστηκε τελικά με τη Λέγκια στο 1 εκατ.

Ο sportdog αποκαλύπτει πως είναι ακόμη χαμηλότερο και… κλιμακωτό. Στη συμφωνία που πέτυχε με τη Λέγκια ο Τσάβι Ρόκα προβλέπεται συγκεκριμένο buy-out για αγορά του 25χρονου Ούγγρου το καλοκαίρι και δεν ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και το λεγόμενο… first option. Τι είναι αυτό; Σε περίπτωση που στον Παναθηναϊκό  μείνουν ικανοποιημένοι από τον Νάγκι, αλλά δεν μπορούν να τον αγοράσουν, τότε προβλέπεται η επέκταση του συμβολαίου του με τη Λέγκια για έναν ακόμη χρόνο και η παράταση του δανεισμού του στους «πράσινους». Σε αυτήν την περίπτωση, το buy-out μετατίθεται για το τέλος του 2021 και τότε και μόνο τότε θα φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. 

Δείγμα αν μη τι άλλο πως τον Μαγυάρο,  ο Ρόκα τον πιστεύει και θέλει να εξαντλήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό να τον διατηρήσει στο ρόστερ και την ερχόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" το αφεντικό - Απόφαση Αλαφούζου για Παναθηναϊκό - Φτιάχνει ομαδάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags