Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέφτουν "χοντρά" λεφτά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Επενδυτικός όμιλος του Άμπου Ντάμπι θέλει την...
| 2020-01-14 11:11:00

Πέφτουν "χοντρά" λεφτά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Επενδυτικός όμιλος του Άμπου Ντάμπι θέλει την...

Sportdog Team
Πέφτουν "χοντρά" λεφτά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Επενδυτικός όμιλος του Άμπου Ντάμπι θέλει την...

Επενδύσεις.
 

Ο επενδυτικός όμιλος "Abu Dhabi Business Development" επιθυμεί, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε επιστολή του, που δημοσιεύθηκε στα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, να προχωρήσει στην απόκτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας "FC Dinamo Bucharest" (Ντιναμό Βουκουρεστίου).

Η επιστολή αυτή εστάλη ήδη στον ρουμανικό ποδοσφαιρικό σύλλογο, καθώς λίγους μήνες πριν, ο Ρουμάνος επενδυτής Ιονούτ Νεγκόιτα, πλειοψηφικός μέτοχος της Ντιναμό, είχε δηλώσει πως είναι πρόθυμος να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Ο επενδυτικός όμιλος Abu Dhabi Business Development επιθυμεί ο σημερινός μέτοχος να αποκτήσει την άδεια για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ρουμανίας (Λίγκα 1) για την περίοδο 2020-2021.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Abu Dhabi Business Development ενδιαφέρεται για την απόκτηση της FC Dinamo Bucharest (για το 92,3% των συνολικών μετοχών), σύμφωνα με την αναπτυξιακή μας στρατηγική για την περιοχή" τονίζεται στην επιστολή.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι "για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα πρέπει να αποκτήσετε την άδεια Liga 1 για την περίοδο 2020-2021. Είναι επίσης απαραίτητο να συνεχίσει η Dinamo στη Λίγκα 1 την επόμενη σεζόν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags