Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Έτσι έκλεισε το deal με τον Μίσιτς!
| 2020-01-14 15:05:00

Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης! Συμφωνία με top class χαφ - 2,5 εκατ. - Λατρεία από ΠΑΟΚτσήδες

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης! Συμφωνία με top class χαφ - 2,5 εκατ. - Λατρεία από ΠΑΟΚτσήδες

Ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου έκλεισε το deal!

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Όσο περνάνε οι μέρες τόσο, μέσω ρεπορτάζ, προκύπτουν όλο και περισσότερα αναφορικά με τη συμφωνία του Γιόζιπ Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια πως στις δύο προηγούμενες επισκέψεις του μάνατζερ του Κροάτη στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα Νοεμβρίου και έπειτα είχε παρατηρηθεί μια διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Διαφορά σημαντική, ικανή να προβληματίσει τους ανθρώπους του «δικεφάλου» ως προς την ευτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τον Κροάτη.

Γι’ αυτό άλλωστε είχε «παγώσει» και η όποια κουβέντα γίνονταν με την Σπόρτινγκ, προκειμένου όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, αρχικά να επιδιώξει ο ΠΑΟΚ ένα καλύτερο ποσό από τα 2 εκατ. ευρώ που προβλέπονταν ως buy-out (κάτι που δεν έγινε) και εν συνεχεία έναν καλύτερο διακανονισμό στην καταβολή του, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η θέση του συλλόγου αναφορικά με το FFP. Κάτι που πήρε… παράταση γι’ αυτές τις μέρες, αφού δεν είχε οριστικοποιηθεί το ok του Μίσιτς.

Τελικά, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, την κατάσταση την πήρε πάνω του ο Ιβάν Σαββίδης. Με αυτόν συναντήθηκε ο Κροάτης, χωρίς μάλιστα να είναι καν παρών ο  μάνατζερ του και οι όποιες διαφορές υπήρχαν γεφυρώθηκαν με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια σε νέο, τριετές συμβόλαιο για τον Μίσιτς, που θα του αποφέρει τελικά (σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση) περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ συνολικά!

Σαφής αύξηση σε σχέση με τις τρέχουσες απολαβές του (500.000 ευρώ ετησίως εισέπραττε στην Σπόρτινγκ), ενδεικτικό του πόσο καταλυτική, αλλά και απρόσμενη ήταν η παρέμβαση Σαββίδη είναι και το γεγονός πως ο μάνατζερ του Μίσιτς αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών να αποτυπωθεί και εγγράφως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα: Αυτός κλείνει το μεγάλο deal - Αγοράζει κι άλλη ομάδα για τον Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags