Facebook Pixel Νέλσον Ολιβέιρα - Δημήτρης Μελισσανίδης: Χαμός με Ολιβέιρα στην ΑΕΚ - "Έσκασε" μεγάλη πρόταση - Αυτή είναι η απάντηση Μελισσανίδη!
| 2020-01-14 17:44:00

Χαμός με Ολιβέιρα στην ΑΕΚ - "Έσκασε" μεγάλη πρόταση - Αυτή είναι η απάντηση Μελισσανίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός με Ολιβέιρα στην ΑΕΚ - "Έσκασε" μεγάλη πρόταση - Αυτή είναι η απάντηση Μελισσανίδη!

Πολλά τα λεφτά! Τι έκανε ο Πορτογάλος; Μόνο στο Sportdog.

Νέλσον Ολιβέιρα - Δημήτρης Μελισσανίδης: Για τον Μάνταλο και την πρόταση που…. έρχεται (αλλά ποτέ δεν ήρθε) από την Αλ Ουάχντα ακούγαμε, για τον «βιτρινάτο» Μπάρκα που είχε βγει στην βιτρίνα της ΑΕΚ (και παραμένει εκεί), για τον Γαλανόπουλο, που όμως ο τραυματισμός του έκοψε τη δυναμική μιας ενδεχόμενης πώλησης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πολλοί οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να προσελκύσουν προτάσεις από την ΑΕΚ, αυτό όμως που το έκανε, που όντως έφερε πρόταση, χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό είναι άλλος.

Μιλάμε για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Προ ημερών, η ΑΕΚ, αρμοδίως ρωτήθηκε για τον Πορτογάλο επιθετικό. Αν τον παραχωρεί με συγκεκριμένο ποσό που μπήκε στο τραπέζι από την ενδιαφερόμενη ομάδα, η οποία μάλιστα είχε κάνει και σχετική… προεργασία με τον ίδιο τον Πορτογάλο φουνταριστό, ο οποίος παρέπεμψε – χωρίς πολλά πολλά – απ’ ευθείας στον Ιβιτς και στη διοίκηση.

Το ποσό που έπεσε στο τραπέζι, δελεαστικό. Καλύτερο και μεγαλύτερο απ’ οτιδήποτε άλλο έχει τόσο καιρό συζητηθεί και φημολογηθεί ως «επαρκές» για να προχωρήσει η ΑΕΚ σε πώληση βασικού της ποδοσφαιριστή. Όχι όμως και για τον Ολιβέιρα, αφού η απάντηση – απ’ ευθείας από τα υψηλότερα διοικητικά κλιμάκια – ήταν πως ο Πορτογάλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ φέτος και αυτός που έχει το ακριβότερο συμβόλαιο της,  δεν πωλείται.

Χωρίς επεξηγήσεις, ερωτηματικά, αστερίσκους και υποσημειώσεις και χωρίς να δώσει το δικαίωμα στην… άλλη πλευρά είτε να επανέλθει είτε να το συζητήσει περαιτέρω. Ορθά κοφτά. Πλέον, επαφίεται στην ΑΕΚ και προφανώς στον ίδιο τον Ολιβέιρα αν θέλουν να δημοσιοποιήσουν τις περαιτέρω λεπτομέρειες τις εν λόγω ιστορίας, η βασιμότητα της οποίας είναι αδιαμφισβήτητη. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Μάνταλο στην Τούμπα - Τι έκανε φεύγοντας, έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! (Φωτογραφία-ντοκουμέντο)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags