Facebook Pixel Ατρόμητος - Βόλος: Πρόκριση με το ζόρι για τους Περιστεριώτες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-14 19:08:00

Γλίτωσε το κάζο ο Ατρόμητος – Πρόκριση με το ζόρι επί του Βόλου – Παράπονα και από τους δύο! (Vid)

Sportdog Team
Γλίτωσε το κάζο ο Ατρόμητος – Πρόκριση με το ζόρι επί του Βόλου – Παράπονα και από τους δύο! (Vid)

Έχασαν 2-0, αλλά πέρασαν οι Περιστεριώτες.

Ατρόμητος - Βόλος: Σε ένα επεισοδιακό ματς με τρεις αποβολές και ένα γκολ με πέναλτι που δεν θα έπρεπε να μετρήσει, ο Βόλος νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο, όμως δεν κατάφερε να πετύχει μια επική ανατροπή, με τους Περιστεριώτες να προκρίνονται στα προημιτελικά του Κυπέλλου χάρη στο υπέρ του 3-0 από το πρώτο ματς.

Οι Βολιώτες αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, καθώς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Γκουαροτσένα.

Στο 12' ο Κιβρακίδης ανέτρεψε τον Τσαούση εντός περιοχής και ο Γκουαροτσένα σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 1-0 του Βόλου στο 13'.

Στο 21' ο Βόλος κέρδισε δεύτερο πέναλτι, με τον Καχίλα να απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι και να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα. Κατά την εκτέλεση ο Γκουαροτσένα γλίστρησε, με αποτέλεσμα η μπάλα να  χτυπήσει αρχικά στο δεξί και εν συνεχεία στο αριστερό πόδι προτού καταλήγει στα δίχτυα. Ο διαιτητής δεν είδε πως το πέναλτι εκτελέστηκε με δύο επαφές και μέτρησε το γκολ, παρά τις διαμαρτυρίες.

Ο Βόλος είχε τεράστια ευκαιρία για το 3-0 με τον  Μανδά να αποκρούει την κεφαλιά του Κανταμόρο. Δεν κατάφερε, ωστόσο, να πετύχει την ανατροπή και μάλιστα έχει κι αυτός παράποα από τη διαιτησία καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες.

Στο 70' ο Μπαλογιάννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ενσικουλού, ενώ στο 82' ο Γκουαροτσένα αντίκρισε αυστηρή δεύτερη κίτρινηγια μαρκάρισμα στον Ταλόχα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54’ Ούμπιδες), Ουγκράι (28’ Στρούγκης), Ενσικουλού (78’ Γιακουμάκης), Βέλλιος

Βόλος (Πάμπλο Γκαγιέγο): Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76’ Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46’ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης, Μουνίθ , Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46’ Τόρες)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags