Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Σημαντικές εξελίξεις αν αποκλειστούν οι Πράσινοι
| 2020-01-15 09:30:00

Χαμός στον Παναθηναϊκό με Δώνη - Παίζει το κεφάλι του με ΠΑΣ; Σημαντικές εξελίξεις αν αποκλειστεί!

του Νίκου Στεργίου
Χαμός στον Παναθηναϊκό με Δώνη - Παίζει το κεφάλι του με ΠΑΣ; Σημαντικές εξελίξεις αν αποκλειστεί!

Το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες είναι πολύ σημαντικό.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Μπορεί να είμαστε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η αποψινή ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι… τελικός για τον Παναθηναϊκό.

Η ήττα στην Ηπειρο στο πρώτο ματς έφερε και πάλι σύννεφα στα αποδυτήρια, η απόφαση του Δώνη για … ritiro (όπως το λένε στην Ιταλία), για απόσυρση δηλαδή των παικτών που στελεχώνουν την αποστολή για το σημερινό ματς από την Κυριακή, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενδεικτική της σπουδαιότητας του παιχνιδιού και το πόσο καταλυτική είναι για τους «πράσινους» η πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Κακά τα ψέματα, η διάκριση στο Κύπελλο είναι ο βασικός φετινός στόχος του Παναθηναϊκού. Και σε περίπτωση που για τρίτη σερί χρονιά το «τριφύλλι» αποκλειστεί από τη συγκεκριμένη φάση του θεσμού, είναι προφανές ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ σημαντικές. Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως τις τελευταίες μέρες, αμέσως δηλαδή μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, μέσω διαρροών, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για την εξέλιξη και ακόμη πιο συγκεκριμένα για τον Γιώργο Δώνη.

Προφανές λοιπόν πως αν το… κακό έρθει σήμερα για τους «πράσινους», η θέση του Ελληνα τεχνικού θα επιδεινωθεί σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι ποιο επίπεδο θα επηρεαστεί το στάτους του στον πάγκο. Είναι ξεκάθαρο συνεπώς και από την πλευρά του «τρένου» πως ο σημερινός επαναληπτικός είναι ένα παιχνίδι… τελικός, ένα παιχνίδι που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα του δώσει τον απαιτούμενο χρόνο και ηρεμία προκειμένου να συνεχίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού», αφού σε διαφορετική περίπτωση τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό παρασκήνιο με Διούδη - "Έγραψε" ισπανική ομάδα για τον ΠΑΟ - "Σκάει" νέα ανακοίνωση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags