Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Κίκε Σετιέν είχε απασχολήσει και τις δύο ελληνικές ομάδες
| 2020-01-15 10:25:00

"Σεισμός" στον Ολυμπιακό με top class τεχνικό - "Έπαιξε" και για ΑΕΚ - Επιθετικό ποδόσφαιρο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σεισμός" στον Ολυμπιακό με top class τεχνικό - "Έπαιξε" και για ΑΕΚ - Επιθετικό ποδόσφαιρο!

Το όνομά του κάνει τον γύρο του κόσμου!
 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Δεν είναι νέο, ισχύει. Πολλές φορές, στην Ελλάδα και ειδικά στο ποδόσφαιρο μας, συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε το κέντρο του πλανήτη. Αγνοώντας καταστάσεις, δεδομένα και προφανώς και την πραγματικότητα. Χτες, ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα ο Κίκε Σετιέν.

Ο 61χρονος Ισπανός προπονητής, για όσους γνωρίζουν και παρακολουθούν τα της Πριμέρα, θεωρείται τα τελευταία χρόνια ένας τεχνικός απόλυτα συνυφασμένος με το στιλ ποδοσφαίρου που έχει χαρακτηρίσει την Μπαρτσελόνα στον 21ο αιώνα. Και γι’ αυτό άλλωστε εδώ και χρόνια, σε κάθε κρίση στον πάγκο των Καταλανών, ή κάθε φορά που οι «μπλαουγκράνα» φέρονταν να βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, το όνομα του Σετιέν ήταν πάντα εντός των υποψηφιοτήτων.

Και όμως. Ο Σετιέν δύο φορές την τελευταία τριετία είχε παρουσιαστεί ως υποψήφιος για δύο ελληνικές ομάδες! Πρώτα το καλοκαίρι του ’17, με τον Ολυμπιακό να ψάχνεται αρκετά για την περίπτωση του, ωστόσο γρήγορα διαπιστώθηκε πως οι προτεραιότητες του Σετιέν ήταν τελείως διαφορετικές εκείνη την εποχή, με τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνουν (και νωρίς) στη λύση του Μπέσνικ Χάσι και τον Ισπανό τεχνικό να αναλαμβάνει την Μπέτις, κόντρα στην οποία τέθηκαν αντιμέτωποι οι «ερυθρόλευκοι» πέρυσι, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πιο εντυπωσιακό όμως δεν είναι αυτό. Πριν έναν μήνα, προτού δηλαδή η ΑΕΚ καταλήξει στον νέο της προπονητή, επιλέγοντας τελικά τον Μάσιμο Καρέρα, το όνομα του Κίκε Σετιέν φιγούραρε κανονικότατα μεταξύ αυτών που οι «κιτρινόμαυροι» είχαν απευθυνθεί για τον πάγκο τους! Και μάλιστα, υπήρχαν και αναφορές πως ο Ισπανός προπονητής απέρριψε την προσέγγιση της Ενωσης, αφού δεν τον ενδιέφερε η προοπτική της Ελλάδας. Κάτι θα ήξερε προφανώς ο άνθρωπος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο τι ετοιμάζει ο Ολυμπιακός - Δεν παίζει λόγω Μαρτίνς και φέρνει τρελά εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags