Facebook Pixel Sportdog.gr | Ικανοποιημένος ο Φερέιρα - Τρομερή ατάκα για Λάμπρου: "Είχαμε δυσκολίες μαζί του"
| 2020-01-15 17:38:00

Ικανοποιημένος ο Φερέιρα - Τρομερή ατάκα για Λάμπρου: "Είχαμε δυσκολίες μαζί του"

Sportdog Team
Ικανοποιημένος ο Φερέιρα - Τρομερή ατάκα για Λάμπρου: "Είχαμε δυσκολίες μαζί του"

Όλα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος πανηγύρισε την πρόκριση επί του ΟΦΗ, καθώς έκανε αυτό που έπρεπε και μετά το 3-0 στην Κρήτη και επικράτησε με 4-1 στην Τούμπα, σφραγίζοντας έτσι την πρόκριση στους 8.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην εμφάνιση τόσο του Λάμπρου όσο και του Μιχαηλίδη, τονίζοντας πως ο πρώτος δούλεψε πολύ σκληρά και σήμερα βγήκε αυτό που φάνηκε.

Αναλυτικά όλα όσα απάντησε στην κάμερα της CosmoteTV:

Για το γεγονός ότι το μοναδικό ματς που δεν είχε σκοράρει ο ΠΑΟΚ ήταν στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Σλόβαν και την εικόνα του Δικεφάλου σήμερα:

"Πραγματικά ισχύει αυτό, είναι λίγο περίεργο στατιστικό αυτό που μου λέτε. Στο πρώτο ματς εκεί δεν πήγε τίποτα καλά, στο 2ο παιχνίδι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όσα θέλαμε βάσει των ευκαιριών που είχαμε. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα σήμερα μπήκε πολύ καλά, έδειξε σοβαρή από την αρχή, δεν υποτιμούμε κανέναν, παρότι από το πρώτο ματς είχαμε πολλές πιθανότητες γιατί κερδίσαμε με 3-0. Ωστόσο, οι παίκτες έδειξαν και σήμερα σοβαρότητα. Από εκεί και πέρα, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει, εμείς ακολουθούμε το δικό μας αγωνιστικό πλάνο και βλέπουμε ότι οι παίκτες χαίρονται που παίζουν και όσα κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνουν, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει. Κρατάμε την πρόκριση και συνεχίζουμε".

Για τους Λάμπρου – Μιχαϊλίδη:

"Ο Μιχαϊλίδης είναι ένας νεαρός παίκτης, όλη την εβδομάδα προπονείται μαζί μας και παίζει με την Κ19, οπότε θεωρείται μέλος της ομάδας, τα πήγε αρκετά καλά σήμερα. Ο Λάμπρου είναι μαζί μας από το καλοκαίρι, είναι αλήθεια ότι στην αρχή είχαμε κάποιες δυσκολίες, ας το πούμε έτσι, προσπαθούσαμε και εμείς να τον μάθουμε και αυτός να μάθει εμάς, δεν σας κρύβω ότι στις προπονήσεις έχει παίξει αριστερός οπισθοφύλακας για να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι γιατί επιθετικά ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός. Εμείς προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε και αυτός έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και σήμερα αυτό που είδατε, ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει ο Λάμπρου. Για όλους τους νέους παίκτες, οι κανόνες είναι δυο, υπομονή και πίστη στις δυνατότητες τους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags