Facebook Pixel Ολυμπιακός - Καλαμάτα: Πάρτι για την επιστροφή Φορτούνη! Δοκιμές και τεσσάρα με Γκερέρο και Λοβέρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-15 21:20:00

Πάρτι για την επιστροφή Φορτούνη! Δοκιμές και τεσσάρα με Γκερέρο και Λοβέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι για την επιστροφή Φορτούνη! Δοκιμές και τεσσάρα με Γκερέρο και Λοβέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σούπερ εμφάνιση για Ολυμπιακό και νίκη με 4-1.

Ολυμπιακός - Καλαμάτα: Σε... πάρτι μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς με την Καλαμάτα και παρά τις πολλές αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς, νίκησε 4-1 και πέρασε στους «οκτώ» του Κυπέλλου με συνολικό σκορ 6-1.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιήσαν οι Λοβέρα και Γκερέρο που σημείωσαν από δύο γκολ, ενώ σε καλή βραδιά ήταν επίσης οι Χριστοδουλόπουλος και Κούτρης. Στα αξιοσημείωατα βέβαια της αναμέτρησης ήταν η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη μετά από έξι μήνες και του Γκιλιέρμε σε χρόνο ρεκόρ από τον τραυματισμό του στην Τρίπολη.  

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός μπήκε... φουριόζος παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα και κατάφερε να βρει γκολ πολύ νωρίς. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Λοβέρα έκλεψε την μπάλα από τον αμυντικό των φιλοξενούμενων και μετά από ωραία κούρσα και εξαιρετικό τελείωμα, έκανε το 1-0. Οι Πειραιώτες συνέχισαν με το «πόδι στο γκάζι» και στο 17’ μετά από ωραία κάθετη του Χριστοδουλόπουλου και σέντρα του Κούτρη, ο Γκερέρο με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 και μετέτρεψε σε... πάρτι το ματς. Τα δύο γρήγορα γκολ πάντως έριξαν τον ρυθμό στο ματς και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, παρότι οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή, δεν είχαμε κάποια άλλη αξιόλγη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε όμως και γκολ και συγκινητικές στιγμές, με την επιστροφή πρωτίστως του Κώστα Φορτούνη που πέρασε αλλαγή και αποθεώθηκε και στη συνέχεια του Γκιλιέρμε που γύρισε σε χρόνο-ρεκόρ μετά τον τραυματισμό του στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός είχε διάθεση, πίεσε ψηλά και στο 51’ έκανε το 3-0. Ο Λάζαρος ξέφυγε από τον Νασέρ από αριστερά, έφτασε στην περιοχή και έκοψε πολύ έξυπνα την μπάλα πίσω από το πέναλτι, όπου ο Γκερέρο και πάλι με σουτ διαμόρφωσε το 3-0. Η απάντηση της Καλαμάτας, που ήταν καλή από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και ταλαιπώρησε αρκετά την ερυθρόλευκη άμυνα και τον Αλέν, ήρθε στο 66’. Ο Ιντρίσι... χόρεψε με δύο ντρίπλες τον Σισέ και με δυνατό σουτ νίκησε τον πορτιέρε των Πειραιωτών για το 3-1.

Η... ανταπάντηση πάντως του Ολυμπιακού ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα, ο Λοβέρα με τρομερό σουτ από μακριά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος. Μεγαλύτερη όλων ήταν αυτή στο 75’, όταν ο Φορτούνης συνεργάστηκε ωραία με τον Ομάρ, αυτός έβγαλε τη σέντρα για τον Κούτρη που έπιασε το σουτ εντός περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Λοβέρα...

 

 

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Αλέν, Ομάρ, Κούτρης, Μάρκοβιτς (58’ Γκιγιέρμε), Σισέ, Μεριά, Ξενιτίδης, Λάζαρος (67’ Λιάτσος), Ραντζέλοβιτς (53’ Φορτούνης), Λοβέρα, Γκερέρο

Στον πάγκο έμειναν οι: Τζολάκης, Μπέλιτς, Τοροσίδης, Μπουλάρι

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Γαλούπης, Νασέρ, Ζαχαρόπουλος, Ιντρίσι, Πανάγου, Πέεβ (65’ Οσμάναγκιτς), Μπουσμπίμπα (63’ Αλεξόπουλος), Καντούτσης, Πετσίτης (55’ Ηλιόπουλος), Τριανταφυλλάκης

Στον πάγκο έμειναν οι: Πάντος, Τόλι, Γκελγκέρια, Χριστοφιλέας,

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags