Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Είχε δεν είχε τη «βόμβα» την έριξε στις δηλώσεις του
| 2020-01-16 12:55:00

Όλη η αλήθεια για Ολυμπιακό: 12 εκατ. για Τσιμίκα - Τίποτα ο Σεμέδο - Επίφοβος ο... - Ψεματάκι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλη η αλήθεια για Ολυμπιακό: 12 εκατ. για Τσιμίκα - Τίποτα ο Σεμέδο - Επίφοβος ο... - Ψεματάκι!

ΟΙ παίκτες των Πειραιωτών και το ενδιαφέρον για μεταγραφή

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Είχε δεν είχε τη «βόμβα» την έριξε στις δηλώσεις του μετά την χτεσινή «τεσσάρα» επί της Καλαμάτας στο Κύπελλο, δείχνοντας – αν μη τι άλλο – και την αγωνία του αναφορικά με το τι θα του φέρει το παζάρι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Για έξι παίκτες λοιπόν έκανε λόγο πως έχουν δεχτεί προτάσεις στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος προπονητής, κατονομάζοντας τους Σεμέδο, Ποντένσε, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Ομάρ και Καμαρά. Να δούμε μία μία τις περιπτώσεις και τι ισχύει για την κάθε μία;

Σεμέδο: Κινητικότητα, όντως, υπάρχει για τον Πορτογάλο, πρόταση όμως – όπως ισχυρίστηκε ο Μαρτίνς – όχι. Δεν πρόκειται να αποχωρήσει τώρα, αφού δεν προβλέπεται να υπάρξει πρόταση που έστω και κατά προσέγγιση να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ολυμπιακού.

Ποντένσε: η φημολογία περί πρότασης 23 εκατ. ευρώ από αγγλική ομάδα, δεν επιβεβαιώνεται. H αλήθεια είναι πως ο μάνατζερ του Πορτογάλου, ο Ζόρζε Μέντες «παίζει» με τον πελάτη του, διακινεί το όνομα του στην ευρωπαϊκή αγορά, χωρίς όμως, πέραν διερευνητικών κρούσεων και ερωτήσεων, να υπάρχουν στο τραπέζι τα φημολογούμενα ποσά.

Ομάρ: δεδομένο το ενδιαφέρον της Γαλατά, από το καλοκαίρι όμως, ως ελεύθερος, καθημερινά τα σενάρια για ομάδες από Αγγλία και Ιταλία που θέλουν τον Νορβηγό. Προκαλεί εντύπωση ότι ο Μαρτίνς πρακτικά μίλησε για ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης,  κάτι που ενισχύει και το ότι δεν φαίνεται στον ορίζοντα προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου ενός εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων». Επίφοβος…

Τσιμίκας: το πιο «καυτό» όνομα της βιτρίνας του Ολυμπιακού. Δεδομένο το σοβαρότατο ενδιαφέρον της Νάπολι, όχι όμως στα ποσά που αναφέρονται («ταβάνι» τα 12 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι «παρτενοπέι»), αποκλειστικά στο χέρι των «ερυθρόλευκων» αν θα δεχτούν ή επιμείνουν στην αξιολόγηση των 20 εκατ. ευρώ για τον διεθνή αριστερό μπακ, ποσό που όμως δεν πρόκειται να έρθει τώρα στα γραφεία τους.

Καμαρά: η πρόταση της Σέφιλντ δεν είχε καμία σχέση με όσα γράφτηκαν (κάτω από 8 εκατ. ευρώ), ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε. Εκεί τιμολογείται στην Αγγλία ο Αφρικανός μέσος, προφανώς επίπεδο που δεν ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους». Ολοένα και κερδίζει έδαφος στη γαλλική αγορά, οι «τράμπες» των τελευταίων ημερών του μεταγραφικού παζαριού ίσως τον φέρνουν ξανά σε πρώτο πλάνο (γιατί πλέον, δεν είναι).

Γκιλιέρμε: για πρώτη φορά ακούσαμε – και αρμοδίως – πως υπάρχουν προτάσεις,  τώρα (το καλοκαίρι ήταν γνωστό πως βραζιλιάνικες ομάδες είχαν προσεγγίσει τον Ολυμπιακό), προκαλεί εντύπωση γιατί η σχετική φημολογία των ημερών ήθελε τον Βραζιλιάνο να επεκτείνει το συμβόλαιο του. Και το πιθανότερο είναι πως αυτό θα γίνει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη απόφαση στον Ολυμπιακό για Μεριά - Είναι δυνατόν; Θα τα έχουμε δει πλέον όλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags