Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: «Καψούρα» - και από τις μεγάλες – του Γιώργου Σαββίδη.
| 2020-01-16 14:30:00

"Καψούρα" Σαββίδη με Έλληνα παιχταρά - Τον είχε "τελειώσει" ο Φερέιρα - Ξεπέρασε τον...

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Καψούρα" Σαββίδη με Έλληνα παιχταρά - Τον είχε "τελειώσει" ο Φερέιρα - Ξεπέρασε τον...

Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog.

ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: «Καψούρα» - και από τις μεγάλες – του Γιώργου Σαββίδη. Με δικές του ενέργειες, με δική του βούληση και απόφαση, το περασμένο καλοκαίρι όχι μόνο παρέμεινε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ (παρότι υπήρχαν προτάσεις από ολλανδικούς κυρίως συλλόγους εξαιτίας της περυσινής, εξαιρετικής του παρουσίας στη Φορτούνα Σιτάρντ), αλλά επέκτεινε και το συμβόλαιο του, πρακτικά διπλασιάζοντας και τις αποδοχές του.

Αυτή όμως ήταν και η… τελευταία φορά που ακούσαμε για τον Λάζαρο Λάμπρου.  Η εικόνα του στην προετοιμασία τουλάχιστον προβληματική, από τότε ο Αμπέλ Φερέιρα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει βάσει αυτής, ειδικά μάλιστα σε μια θέση που είχε (και ακόμη έχει) πληθώρα επιλογών. Παρά ταύτα, δεν έφυγε από τον «δικέφαλο», παραμένοντας και περιμένοντας τις ευκαιρίες  του.

Δεν πήρε πολλές είναι η αλήθεια και είναι ενδεικτικό πως στην χτεσινή ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ έκανε την παρθενική του εμφάνιση ως βασικός με τη φανέλα των πρωταθλητών. Η εικόνα του πολύ καλή, θετικότατη, συνδυάστηκε με ένα εξαιρετικό γκολ και ορισμένες πολύ εντυπωσιακές ενέργειες, δικαιολογημένα κέρδισε το χειροκρότημα της Τούμπας και πλέον, μπαίνει τίθεται θέμα για το κατά πόσον μπορεί να χωρέσει στο ενεργό ρόστερ του «δικέφαλου».

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα. Καλά καλά δεν χωράει ο Πέλκας. Το σίγουρο όμως είναι πως η στάση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, η προσπάθεια και ο επαγγελματισμός του έχουν εκτιμηθεί δεόντως από  όλους στην Τούμπα και αυτό είναι το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα και κέρδος εν όψει της συνέχειας. Μόνο και μόνο ότι στην παρούσα φάση ξεπέρασε στην ιεραρχία τον (φευγάτο μεν, αλλά ακόμη στο ρόστερ) Στοχ, κέρδος είναι για τον Ελληνα μεσοεπιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή - Τον ζήτηση ο Φερέιρα από Ιβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags