Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: "Γελάνε" στον ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό: "Παραμύθια χωρίς δράκο" - Τι απαντούν για Σαββίδη και ΠΑΕ
| 2020-01-16 19:05:00

"Γελάνε" στον ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό: "Παραμύθια χωρίς δράκο" - Τι απαντούν για Σαββίδη και ΠΑΕ

Sportdog Team
"Γελάνε" στον ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό: "Παραμύθια χωρίς δράκο" - Τι απαντούν για Σαββίδη και ΠΑΕ

Σκληρή απάντηση από τον Δικέφαλο στο Λιμάνι.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο... πόλεμος ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού συνεχίζεται με τρομερή ένταση μετά τα όσα ειπώθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης για πολυιδιοκτησία και τις σχέσεις του Δικεφάλου με την Ξάνθη.

Οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πείσει κανέναν με τα επιχειρήματα τους και σχολίασαν με... χιούμορ την «ερυθρόλευκη» διαρροή περί Ιβάν Σαββίδη και το γεγονός ότι οι μετοχές της ΠΑΕ δεν είναι στο όνομά του.



Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, η άγνοιά τους προκαλεί γέλιο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Γέλιο προκάλεσε στον ΠΑΟΚ, η άγνοια των ανθρώπων στον Ολυμπιακό για ένα βασικό θέμα, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τρομάρα τους- και ότι ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διοικητικός της ηγέτης και ο πατριάρχης της ασπρόμαυρης οικογένειας, πέραν της δικής του, όσο κι αν θέλουν τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να παρουσιάσουν τα δικά τους παραμύθια.

Μόνο που αυτά πλέον αποδείχτηκαν περίτρανα ότι δεν έχουν δράκο. Σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags