Facebook Pixel Άρης: "Βούιξε" η Θεσσαλονίκη – Σκάει τώρα πώληση από τον Άρη σε ελληνική ομάδα – Χαμός με Φέτφα-Ιντέγε
| 2020-01-16 22:38:00

"Βούιξε" η Θεσσαλονίκη – Σκάει τώρα πώληση από τον Άρη σε ελληνική ομάδα – Χαμός με Φέτφα-Ιντέγε

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βούιξε" η Θεσσαλονίκη – Σκάει τώρα πώληση από τον Άρη σε ελληνική ομάδα – Χαμός με Φέτφα-Ιντέγε

Πολύ άσχημα τα νέα για Καρυπίδη. Ζόρισε η κατάσταση...

Άρης: Ετσι κι αλλιώς τα περιθώρια του Αρη για ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν περιορισμένα. Η επιβεβλημένη κίνηση να αποκτηθεί δηλαδή ένα back-up του Ιντέγε, έγινε με την προσθήκη του Ντουρμισάι, η «καμπάνα» όμως από τη ΦΙΦΑ για απαγόρευση μεταγραφών λόγω οφειλής 1 εκατ. ευρώ, δεν επιτρέπει στους «κίτρινους» ούτε καν να χρησιμοποιήσουν τον διεθνή επιθετικό, αλλά και φυσικά να προβούν σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση ενίσχυσης (σ.σ. ούτε καν να εκδώσουν επαγγελματικά δελτία σε ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδες και των ακαδημιών τους).

Προφανώς λοιπόν πλέον, το αρχικό πλάνο και σκέψη των ιθυνόντων του συλλόγου που ουσιαστικά απέκλειε οποιαδήποτε σκέψη παραχώρησης βασικού ποδοσφαιριστή, τίθεται  υπό εξέταση. Αφενός για να «ρεφάρει» ο Αρης την τιμωρία και να καλύψει το (βαρύ) χρέος (περίπου 1 εκατ. ευρώ), αφετέρου για να μπορέσει να καλύψει με όποιον τρόπο μπορεί τα κενά που δεδομένα υπάρχουν στο ρόστερ του (δεξιός μπακ και εναλλακτικές επιλογές σε κέντρο και αριστερό άκρο της άμυνας).

Καταγράφεται λοιπόν σε σημερινά δημοσιεύματα πως οι «κίτρινοι» έχουν δεχτεί δύο πολύ καλές προτάσεις από ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τους Ιντέγε και Φετφατζίδη και πλέον, τις εξετάζουν σοβαρά. Για να γίνει βέβαια το οτιδήποτε θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να συναινέσουν σε μεταγραφή. Για τον διεθνή Ελληνα, δύσκολο. Παρότι τα ΗΑΕ δεν είναι Σαουδική Αραβία (όπου έμεινε για περίπου τέσσερα χρόνια), δεν έχει κρύψει και στο παρελθόν πως δεν ενδιαφέρεται για την προοπτική επιστροφής του στην αραβική χερσόνησο, ενώ δύσκολα κάτι τέτοιο θα συγκινήσει και τον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος ουσιαστικά «έκοψε» την καριέρα του στο καλύτερο της σημείο,  επιλέγοντας να αφήσει τον Ολυμπιακό πριν τρία χρόνια μετακομίζοντας σε  μια άλλη… εξωτική αγορά, την Κίνα και έκτοτε να μείνει πρακτικά ανενεργός.

Αυτό που θα καταγράψουμε στον sportdog είναι πως το ενδεχόμενο πωλήσεων είναι όντως ανοιχτό στον Αρη, το πιθανότερο είναι αν και εφόσον προκύψουν να αφορούν μετακινήσεις εντός των συνόρων, χωρίς οι δυο προαναφερθέντες να είναι οι πιθανότεροι που (τελικά) θα παραχωρηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το άρθρο 9 που... καίει ΠΑΟΚ και Ξάνθη - Ποιες είναι οι προβλεπόμενες ποινές

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags