Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Τι θα κάνει ο Μαρινάκης με την περίπτωσή του
| 2020-01-17 12:55:00

Η αλήθεια για Νάπολι: Δίνει 12 εκατ. - Bonus 3 - Απόφαση Μαρινάκη - Ψάχνουν αριστερό μπακ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η αλήθεια για Νάπολι: Δίνει 12 εκατ. - Bonus 3 - Απόφαση Μαρινάκη - Ψάχνουν αριστερό μπακ!

Όλο το ρεπορτάζ για τον Έλληνα άσο.

Ολυμπιακός - Κώστας Τσιμίκας: Αντικρουόμενα είναι τα όσα έρχονται από την Ιταλία ως προς το έντονο πρέσινγκ της Νάπολι για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα. Αλλοι, οι περισσότεροι, εκφράζουν τη βεβαιότητα πως ο διεθνής αριστερός μπακ βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το «Σαν Πάολο», ή για να είμαστε ακριβέστεροι, ένα ραντεβού πριν την επικύρωση της μεταγραφής του, άλλοι βάζουν στο παιχνίδι της υπογραφής του τόσο την Αταλάντα όσο και την Αρσεναλ.

Ξεκαθαρίζοντας λίγο το τοπίο, να επισημάνουμε, πρώτον, ότι δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα που να είναι τόσο προχωρημένο το ενδιαφέρον της όσο αυτό της Νάπολι. Κοινώς, όπως λένε και στον Ολυμπιακό, αν φύγει ο Τσιμίκας τώρα, θα το κάνει για χάρη των Ναπολιτάνων. Δεύτερον, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Η Νάπολι, όπως έχει ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα ο sportdog, έχει καταθέσει δύο προτάσεις σε αυτό το διάστημα για τον «Τσίμι». Η πρώτη ήταν ύψους 10 εκατ. ευρώ, η δεύτερη μετά την αρχική άρνηση του Ολυμπιακού, έφτασε στα 12 εκατ., με τους Ναπολιτάνους να δελεάζουν περισσότερο τους «ερυθρόλευκους» βάζοντας στο τραπέζι ένα σημαντικό ποσό (πληροφορίες το θέλουν να αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ) ως μπόνους,  ενώ θεωρείται δεδομένο πως ο Ολυμπιακός διατηρεί – βάσει πάντα της πρότασης που έχει κατατεθεί – ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Ο παίκτης προφανώς και θεωρεί ευκαιρία τη μετακόμιση του στο καμπιονάτο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πιέζει για τη μεταγραφή του. Τη δεδομένη στιγμή η απόφαση είναι αποκλειστικά στα χέρια του ιδιοκτήτη των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα αξιολογήσει και θα σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά της οποιασδήποτε απόφασης που θα πάρει ο σύλλογος. Το δεδομένο πάντως είναι πως ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά για αριστερό μπακ και έχει ήδη προκρίνει δύο περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Τσιμίκα σε περίπτωση που τελικά παραχωρηθεί στη Νάπολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανατροπή με τον... φευγάτο του Ολυμπιακού - Απίθανη εξέλιξη - Δεν είναι ο Μεριά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags