17/01/20 - 22:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Ιβάν Σαββίδη - Απίθανη επένδυση - Ταξίδι για να "κλείσει" το deal!

Τι αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα.

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Ιβάν Σαββίδη - Απίθανη επένδυση - Ταξίδι για να "κλείσει" το deal!
2.434views 0shares

Ταξίδι στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στην Φορταλέζα ετοιμάζει ένας από τους δύο γιους του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να συζητήσει ενδεχόμενη ανάμειξη της οικογένειας στα διοικητικά της ομάδα της πόλης. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Globoesporte», ένας εκ των Γιώργου ή Νίκου, θα βρεθεί στην Βραζιλία μαζί με τους ατζέντηδες, Λέο και Εντουάρντο Κορνατσίνι, για να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, για ενδεχόμενο deal των δύο πλευρών.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ομάδα δικηγόρων εξετάζει το αν η νομοθεσία της Βραζιλίας ευνοεί μία επένδυση από τον Ιβάν Σαββίδη. «Μια ομάδα δικηγόρων θα μελετήσει τη νομοθεσία της Βραζιλίας για να υποδείξει το αν είναι δυνατό να γίνει η επένδυση. Αρχικά, ο στόχος είναι η απόκτηση της Φορταλέζα, ωστόσο εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, εξετάζονται άλλες μορφές εταιρικής σχέσης. Αν η φορολογική έγκριση είναι θετική, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, σκοπεύει να επισκεφθεί τα γραφεία της Φορταλέζα μέσα στον Φεβρουάριο για να δει το επίπεδο της υποδομής των υποδομών και να εντείνει τις επαφές» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

«Από τον Αύγουστο γνωρίζαμε το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις και η Βραζιλία ήταν μια περίπτωση. Το πάρτι των οπαδών της Φορταλέζα εναντίον της Μπαία έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον καθορισμό των προτεραιοτήτων της επένδυσης, επειδή στον Ιβάν Σαββίδη αρέσει η ζεστασιά του κόσμου, τα γεμάτα γήπεδα και οι επιτυχίες, κάτι που η Φορταλέζα είχε αρκετές μέσα στο 2019», εξήγησε ο Εντουάρντο Κορνατσίνι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ