Facebook Pixel Σένκεφελντ: "Έχω κουραστεί πια με τη διαιτησία - Το κάνουν δύσκολο"
| 2020-01-18 08:42:00

"Φωτιές" ο Σένκεφελντ: "Έχω κουραστεί πια με τη διαιτησία - Το κάνουν δύσκολο"

Sportdog Team
"Φωτιές" ο Σένκεφελντ: "Έχω κουραστεί πια με τη διαιτησία - Το κάνουν δύσκολο"

Μίλησε έξω από τα δόντια ο Ολλανδός στόπερ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στο "Sportime" για την πρόκριση επί του ΠΑΣ και μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για την διαιτησία που αντιμετωπίζει γενικότερα ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Τριφυλλιού:

Ήρθε μια πολύ δύσκολη πρόκριση, βρεθήκατε πίσω στο σκορ και χρειαστήκατε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο. Πώς ήταν μέσα από το γήπεδο όλο αυτό;

«Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι έδειξε τον χαρακτήρα μας, δείξαμε γιατί παίζουμε για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι, όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πάντα πρέπει να πιστεύεις στη νίκη και πάντα πρέπει να παλεύεις ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στον αγώνα Κυπέλλου, αυτό που ήταν σημαντικό ήταν πως μείναμε ψύχραιμοι. Όλα τα παιδιά, και το λέγαμε μεταξύ μας, να είμαστε ήρεμοι. Το είπαμε και στο ημίχρονο. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι, αλλά να βγούμε και να τα δώσουμε όλα».

Πετύχατε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που κακώς ακυρώθηκε, ήταν κάτι που σας πείσμωσε;

«Θα σας πω κάτι. Ποτέ δεν ψάχνω δικαιολογίες στη ζωή μου. Ποτέ! Αλλά έχω κουραστεί πια… Δεν μπορώ άλλο αυτές τις καταστάσεις, πάντα προσπαθούν να το κάνουν πιο δύσκολο για εμάς. Μερικές φορές έχω κάποια συναισθήματα για αυτούς τους ανθρώπους που… καλύτερα είναι να μην τα πω δημόσια. Τα κρατάω για εμένα. Εμείς θα κοιτάξουμε να δουλεύουμε κάθε ημέρα, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να ακολουθούμε τον δρόμο μας».

Μπροστά σας έχετε ένα δύσκολο ματς με την Ξάνθη. Τι περιμένεις;

«Περιμένω την ίδια εικόνα. Δεν έχει σημασία το ποιος παίζει ή ποιος δεν παίζει. Εμείς είμαστε μια ομάδα. Άρα, έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο. Να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ήρθαν ήδη δυο νέοι παίκτες στην ομάδα, πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσουν οι μεταγραφές; Τους είδες καθόλου στο προπονητικό κέντρο;

«Δεν έχω προλάβει να δω τα νέα παιδιά που ήρθαν, λίγο τον έναν αλλά μόνο σε μια προπόνηση. Πιστεύω πως μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλιώς η ομάδα δεν θα αποφάσιζε να τους φέρει εδώ για να παίξουν στον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags