Facebook Pixel Συνέντευξη για Νάγκι στο sportdog: "Είναι ντελικάτος! Τον… ανέστησε ο Σα Πίντο"
| 2020-01-18 12:23:00

Ατακάρες για Νάγκι: "Είναι ντελικάτος! Τον… ανέστησε ο Σα Πίντο" - Αποκάλυψη για νυχτερινή ζωή

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατακάρες για Νάγκι: "Είναι ντελικάτος! Τον… ανέστησε ο Σα Πίντο" - Αποκάλυψη για νυχτερινή ζωή

Ποιος είναι ο νέος άσος του ΠΑΟ και τι θα δώσει στο Τριφύλλι.

Μετά τον Ανουάρ ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης για το 2020, παίρνοντας δανεικό από τη Λέγκια Βαρσοβίας τον Ντόμινικ Νάγκι.

Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό με δυνατότητες να καλύψει τις δύο πτέρυγες αλλά και τη θέση πίσω από τον επιθετικό. Όπως αναφέρουν πηγές, ο παίκτης βλέπει στον Παναθηναϊκό σαν μία ευκαιρία προκειμένου να επιστρέψει στις κλήσεις της Εθνικής Ουγγαρίας, κάτι που θα αποτελέσει σημαντικό κίνητρο, ώστε να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί και να βοηθήσει τα μέγιστα.

Στην ουσία για τον 24χρονο Ούγγρο, το Τριφύλλι αποτελεί ένα καλό βήμα για να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του. Γιατί στην Πολωνία η πορεία του πήρε την κατιούσα.

«Αγοράστηκε για να γίνει o σταρ της Λέγκια, αλλά ποτέ δεν έγινε», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πριέμιζλαβ Γκάζλερ, Πολωνού δημοσιογράφου που μίλησε στο Sportdog για την περίπτωσή του.

«Ο Ντόμινικ Νάγκι διαθέτει καλή τεχνική, ντίμπλα και πάσα. Έκανε κάποια καλά παιχνίδια στη Λέγκια, αλλά δεν εξελίχθηκε. Το 2017 που ήρθε στη Βαρσοβία δεν ήταν και από τους αγαπημένους παίκτες του Ρόμεο Γιόζακ. Έτσι ο Κροάτης προπονητής της Λέγκια μετά από έναν χρόνο εισιγήθηκε τον δανεισμό του στη Φερεντσβάρος», προσθέτει ο συνάδελφος.

«Του λείπει το κίνητρο», είχε δηλώσει ο τότε προπονητής της Λέγκια, ο οποίος τον είχε στείλει στη δεύτερη ομάδα λόγω της απειθαρχίας του. Ποια ήταν τα συμπτώματα; Το Sportdog ανακάλυψε δημοσίευμα που έκανε λόγο για έντονη νυχτερινή ζωή του Νάγκι.

«Ο Νάγκι απολαμβάνει πάρα πολύ τη νυχτερινή ζωή της Βαρσοβίας. Οι οπαδοί τον κατηγόρησαν ότι αντί να επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο διασκεδάζει μέχρι αργά στην πόλη», ανέφερε το δημοσίευμα που φιλοξενούσε και δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Ντάριους Μιοντούσκι.

«Ας μην είμαστε υποκριτές. Είναι νέος και μπορεί να διασκεδάζει μερικές φορές. Υπάρχει χώρος και χρόνος για τα πάντα. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι οι οπαδοί τον βλέπουν στραβά. Αν έβγαινε για δείπνο και καθόταν στην πόλη μέχρι τις 00:00 και την επόμενη μέρα έπαιζε θα ήταν αποδεκτό. Ο Ντόμινικ πρέπει να καταλάβει, ότι οι απαιτήσεις σε αυτόν τον σύλλογο είναι τεράστιες», είχε αναφέρει ο ηγέτης της πολωνικής ομάδας.

Πάντως όπως τονίζει ο Πριέμιζλαβ Γκάζλερ, ο Νάγκι «αφού επέστρεψε από τη Φερεντσβάρος έκανε νέο ξεκίνημα. Για τον επόμενο προπονητή, Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν ο παίκτης κλειδί».

Ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει τότε στην εφημερίδα "Polska The Times": «Δεν ένιωσα την εμπιστοσύνη του τότε προπονητή (Γιόζακ). Ωστόσο, πίστευα στον εαυτό μου. Κάθισα κάτω και προσπάθησα να τον πείσω με ένα καλό παιχνίδι. Όταν ήρθε ο νέος προπονητής, ήταν πιο εύκολο για μένα, ξεκίνησα από το μηδέν», ανέφερε ο Νάγκι, ενώ σε άλλο δημοσίευμα σημειωνόταν, ότι «ο Νάγκι αναβίωσε μόνο όταν ήρθε ο Ρικάρντο Σα Πίντο», ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από ΟΦΗ και Ατρόμητο.

Ωστόσο, «όταν έφυγε ο Πορτογάλος ο Νάγκι άρχισε να παίζει πάλι άσχημα», τονίζει ο Γκάζλερ.

Ποια ήταν η εξέλιξη για τον Νάγκι; «Ο νέος τεχνικός της Λέγκια Αλεξάνταρ Βούκοβιτς είπε, ότι ήθελε μόνο παίκτες που θα πολεμούσαν για την ομάδα. Ο Νάγκι έχει πολύ ντελικάτο στυλ. Δεν μπορούσε να χωρέσει σε αυτό το κόνσεπτ. Έτσι η Λέγκια τον παραχώρησε στον Παναθηναϊκό», κατέληξε ο Πολωνός δημοσιογράφος μιλώντας στο Sportdog.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Πιτίνο: "Διώχνει" παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο – Επιστροφή έκπληξη στον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags