Facebook Pixel Αποθεώνει Δώνη ο Περέα: "Καταλαβαίνω τη φόρτισή του, τον ευχαριστώ..."
| 2020-01-18 15:30:00

Αποθεώνει Δώνη ο Περέα: "Καταλαβαίνω τη φόρτισή του, τον ευχαριστώ..."

Sportdog Team
Αποθεώνει Δώνη ο Περέα: "Καταλαβαίνω τη φόρτισή του, τον ευχαριστώ..."

Όσα είπε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση επί του ΠΑΣ.

Για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και την συναισθηματική φόρτιση του Γιώργου Δώνη μίλησε στο novasports.gr ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του Τριφυλλιού στο novasports.gr: 

Για την πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα: 

"Ήταν ένας αγώνας για τον οποίο γνωρίζαμε πολύ καλά τη μεγάλη σημασία που είχε. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραμε να σκοράρουμε, να πετύχουμε τα τρία γκολ και αυτή η νίκη μας έδωσε μεγαλύτερη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, όπως φυσικά και η πρόκριση". 

Για τη συγκίνηση του προπονητή του στο φινάλε του αγώνα: 

"Εμείς οι παίκτες επίσης έχουμε τέτοιες συναισθηματικές φορτίσεις και ασφαλώς καταλαβαίνω και τον προπονητή μου. Με την ευκαιρία, θέλω να πω ότι τον ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί με έχει πιστέψει και μου έχει ανοίξει την αγκαλιά του και πραγματικά είναι σημαντικό. Επίσης θέλω να πω ότι παίζουμε με στόχο να πετύχουμε νίκες και για εμάς τους ίδιους, αλλά και για τον προπονητή και τους φιλάθλους μας". 

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το Κύπελλο: 

"Δουλεύουμε πολύ και σκληρά. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και γι΄αυτό δουλεύουμε". 

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: 

"Ξέρουμε ότι σημαντικοί παίκτες δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν, όμως όλοι οι παίκτες που διαθέτει η ομάδα είναι προετοιμασμένοι γι΄αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς στην Ξάνθη και όλοι οι αγώνες από εδώ και πέρα είναι σαν τελικοί. Θέλω να πιστεύω ότι θα διεξαχθεί ένας καλός αγώνας στην Ξάνθη και ότι τελικά θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν". 

Για την παρουσία σκάουτ στα τελευταία παιχνίδια και την παρακολούθηση της εξέλιξής του από ξένους συλλόγους: 

"Προσωπικά δουλεύω για την ομάδα. Για το καλό της ομάδας και να κάνω τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα και θέλω να βάλω το λιθαράκι μου στη συνολική προσπάθεια. Αυτό που μου λέτε μου δίνει ένα κίνητρο για να αυξήσω τη δουλειά που κάνω, καθώς ως νεαρός παίκτης θέλω από την πλευρά μου να δώσω ότι περισσότερο και καλύτερο μπορώ στον Παναθηναϊκό". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags