Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη επιστροφή! Τα… σαρώνει όλα ο Αλαφούζος – Γι’ αυτόν τα έσκασε - "Ψήνει" το deal της χρονιάς!
| 2020-01-18 21:09:00

Μεγάλη επιστροφή! Τα… σαρώνει όλα ο Αλαφούζος – Γι’ αυτόν τα έσκασε - "Ψήνει" το deal της χρονιάς!

του Νίκου Στεργίου
Μεγάλη επιστροφή! Τα… σαρώνει όλα ο Αλαφούζος – Γι’ αυτόν τα έσκασε - "Ψήνει" το deal της χρονιάς!

Θα γίνει η μεγάλη έκπληξη στον Παναθηναϊκό; Διαβάστε τα ποσά!

Παναθηναϊκός: Πλέον, δεν μπορεί να αποτελεί τυχαιότητα ακόμη και για όσους δεν θέλουν να το παραδέχονται. Ο «σκύλος» από το… καλοκαίρι κοντά είχε καταγράψει, με επιχειρήματα και συγκεκριμένα παραδείγματα, την σαφέστατη επαναδραστηριοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο σε επίπεδο περαιτέρω συμβολής στην οικονομική εξυγίανση με συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (και αποκλειστικά καλύψεις των από τον ίδιο), αλλά και σε επίπεδο απτής, ποδοσφαιρικής καθημερινότητας.

Δεν θα αραδιάσουμε άλλα παραδείγματα παρά μόνο τις τελευταίες ανανεώσεις που πέτυχε ο σύλλογος. Πανθομολογούμενο πως το… μπλέξιμο με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη λύθηκε, άρθηκε, εξαιτίας της παρέμβασης του ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» και της προσωπικής του δέσμευσης στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως σε περίπτωση που έρθει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ θα παραχωρηθεί.

Ακόμη πιο προφανής και σε επίπεδο οικονομικής υπέρβασης,  η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να παίρνει 500.000 ευρώ ετησίως, συμβόλαιο δηλαδή που ξεπερνάει (κατά πολύ) το μνημονιακό πλαίσιο των τελευταίων χρόνων και προφανώς έγινε με την ευλογία, τη συναίνεση και την απόφαση του ίδιου του Αλαφούζου.

Τελευταίο παράδειγμα, η συμφωνία με τον Διούδη. 180.000 ευρώ οι τρέχουσες απολαβές του διεθνή τερματοφύλακα, κοντά στις 350.000 οι αξιώσεις του για το νέο συμβόλαιο. Η αρχική πρόταση του Παναθηναϊκού άφηνε απόσταση +120000 ευρώ, με παρέμβαση όμως Αλαφούζου αυτή η διαφορά καλύφθηκε (δεν εξαφανίστηκε) και έτσι ο Διούδης συμφώνησε σε νέο τριετές συμβόλαιο.

Κρατήστε επίσης τις προσωπικές επαφές του μεγαλομετόχου των «πράσινων» με την οικογένεια Βαγιαννίδη και την προσωπική του προσπάθεια να επιτευχθεί deal με τον νεαρό δεξιό μπακ, μένει να δούμε αν θα μπορέσει ο Αλαφούζος να βάλει… πλάτη και στην περίπτωση της πολύ δύσκολης προσπάθειας για επέκταση συμβολαίου (προφανώς λόγω απαιτήσεων) του Ινσούα και του ενδιαφέρουν από τη Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σούπερ κίνηση Γιαννακόπουλου - "Απογειώνει" τον ΠΑΟ με τεράστια επένδυση - "Ψήνει" τρελό deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags