Facebook Pixel Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Στην Ελλάδα για λογαριασμό του...
| 2020-01-18 20:55:00

Παρουσία με νόημα - Στην Ελλάδα τεχνικός που ακούστηκε για Ολυμπιακό! Πανηγύρισε γκολ

Sportdog Team
Παρουσία με νόημα - Στην Ελλάδα τεχνικός που ακούστηκε για Ολυμπιακό! Πανηγύρισε γκολ

Θα φουντώσουν ξανά τα σενάρια.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «32» Europa League όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Πριν εξασφαλίσει το εισιτήριο στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Champions League απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ακουγόταν έντονα το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όταν ακόμα ο τελευταίος ήταν στον πάγκο της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο Σέρβος τεχνικός εν τέλει αποχώρησε από τον Αστέρα και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οπότε δεδομένα η παρουσία του στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο θα ξεσηκώσει συζητήσεις και θα φουντώσει ξανά τα σενάρια.

Ο Μιλόγεβιτς είναι στη χώρα μας προκειμένου να παρακολουθήσει την πρόοδο του γιου του, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιωνίο, προπονητής του οποίου ήταν πριν πάρει μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μιλόγεβιτς μάλιστα πανηγύρισε και γκολ που πέτυχε ο απόγονός του, καθώς βρέθηκε στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η ατομική προσπάθεια του γιου του ήταν εξαιρετική! Ο Μιλόγεβιτ πέρασε ανάμεσα από δύο, έκλεισε προς την περιοχή έκανε μια προσποίηση και με ένα σουτ που πέρασε δίπλα από τα πόδια του Κουτρουμπή, μπέρδεψε τον πορτιέρε του ΟΦΗ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έκανε τον πατέρα του χαρούμενο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags