Facebook Pixel ΑΕΚ: Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog!
| 2020-01-19 14:30:00

Έτσι τον… έκλεψε η ΑΕΚ - "Σκάει" 1.3 εκατ. ο Μελισσανίδης - Φεύγει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έτσι τον… έκλεψε η ΑΕΚ - "Σκάει" 1.3 εκατ. ο Μελισσανίδης - Φεύγει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Η Ένωση δεν έπαιζε μόνη της μπάλα για τον Σιμάνσκι.

ΑΕΚ: Η μεταγραφή του Νταμιάν Σιμάνσκι στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με αστραπιαίες διαδικασίες με την Ένωση να αποκτά δανεικό τον 24χρονο Πολωνό από την Αχμάτ Γκρόσνι, ενώ έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει το καλοκαίρι για τα 4 επόμενα χρόνια.

Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δείχνουν, ότι στη συμφωνία με τη ρωσική ομάδα υπάρχει οψιόν αγοράς, η οποία θα ενεργοποιηθεί από την πλευρά της ΑΕΚ, εφόσον ικανοποιηθεί από την προσφορά του ποδοσφαιριστή. Σε αυτήν την περίπτωση, η Ένωση πρέπει να καταβάλει όλο το ποσό του 1.300.000 ευρώ για να τον κρατήσει. Το αντίτιμο για τον δανεισμό του ανέρχεται στις 200.000 ευρώ, με τον Δικέφαλο να καλύπτει μέρος του συμβολαίου που είναι λιγότερα από 200.000 ευρώ.

Αυτό που έχει περάσει σίγουρα στα ψιλά είναι το γεγονός, ότι η ΑΕΚ δεν έπαιζε μόνη της μπάλα σε αυτήν την υπόθεση. Πηγές του Sportdog από την Πολωνία έλεγαν, ότι «ο Σιμάνσκι κέρδισε την κούρσα με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτησή του τον Γενάρη».

Η πολωνική ομάδα είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για να πετύχει τον επαναπατρισμό του, απ' ότι φαίνεται όμως ο Σιμάνσκι δεν ψήθηκε ιδιαίτερα για αυτό το σενάριο. Ίσως να έπαιξαν ρόλο και οι προτροπές του προπονητή της Εθνικής Πολωνίας, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε δώσει τις ευλογίες του στον 24χρονο για τον «γάμο» με την ΑΕΚ.

«Είναι και για σένα η καλύτερη επιλογή αλλά και για μένα από αγωνιστικής πλευράς ενόψει Euro γιατί υπολογίζω πολύ στον δικό σου βαθμό ετοιμότητας» φέρεται να είχε πει ο Γέρζι Μπρζέτσεκ σε τηλεφωνική ομιλία με τον ποδοσφαιριστή, την ώρα που περίμενε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων και των εργομετρικών του στην Ένωση, πριν ανακοινωθεί ο δανεισμός του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags