Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Βιεϊρίνια για το Euro του 2004: "Έκλαιγα σαν μωρό" - Τι δήλωσε για Ρονάλντο
| 2020-01-20 00:41:00

Τρομερές ατάκες Βιεϊρίνια για το Euro του 2004: "Έκλαιγα σαν μωρό" - Τι δήλωσε για Ρονάλντο

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Βιεϊρίνια για το Euro του 2004: "Έκλαιγα σαν μωρό" - Τι δήλωσε για Ρονάλντο

Όλα όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του με την Εθνική Πορτογαλίας και τον τελικό απέναντι στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΑΝΤ1:

Για την κατάκτηση του EURO: «Αν δεν το ζήσεις ως παίκτης, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Να δίνεις χαρά σε τόσο κόσμο, σε μια χώρα ολόκληρη».

Για το αν πίστευε ότι μπορούσαν να το πάρουν: «Εμείς το πιστεύαμε ότι θα το πάρουμε το EURO. Μας είχε πει ο Σάντος ότι αν κάναμε αυτό που έχει σχεδιάσει, θα φτάναμε μέχρι το τέλος. Το κλειδί ήταν ότι ο Σάντος δεν μας άφησε να σκεφτούμε τίποτα άλλο. Μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία και το 3-3, όλοι ήμασταν με σκυμμένα κεφάλια και μας λέει “γιατί είστε στεναχωρημένοι; Πετύχαμε τον στόχο μας και περάσαμε στην επόμενη φάση».



Για τον τελικό και τα τελευταία λεπτά: «Μια ώρα κράτησαν τα τελευταία 10 λεπτα του τελικού! Δεν περνούσε με τίποτα η ώρα! Ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο πόσο θέλει για να λήξει. Θυμάμαι τον Ρονάλντο να είναι όρθιος και να δίνει οδηγίες και να μιλάει σε όλους. Δεν περιγράφεται το άγχος που είχαμε όλοι. Μόλις άκουσα το τελικό σφύριγμα όλοι σκεφτόμασταν “το πήραμε τελικά;”, μέχρι την ώρα που το σηκώσαμε ακόμα κανείς δεν το κατάλαβε. Όταν γυρίσαμε στην Πορτογαλία, καταλάβαμε τι είχαμε κάνει».

Για το EURO 2004: «Πήγα στον πρώτο αγώνα και στον τελικό το 2004, ήμουν… πολύ άτυχος! Μετά το τέλος του αγώνα έκλαιγα σαν μωρό που χάσαμε και ήμουν 18 ετών!»

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο είναι ο εαυτός του. Ζούσα μαζί του 5-6 χρόνια στην εθνική και είναι ένας φοβερός χαρακτήρας. Μπορεί να λένε ότι θέλουν για αυτόν, αλλά είναι ηγέτης και αυτό που είναι να πει, θα το πει».

Για την εθνική Πορτογαλίας: «Εγώ δεν έκλεισα ποτέ την πόρτα της εθνικής. Αλλά νομίζω ότι τώρα είναι… αργά για μένα, για να γυρίσω στην εθνική»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags