Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Ατάκα-φωτιά Γιαννούλη: "Αν έρθει πρόταση από μεγάλη ομάδα, θα..."
| 2020-01-19 20:12:00

Ατάκα-φωτιά Γιαννούλη για μεταγραφή: "Αν έρθει πρόταση από μεγάλη ομάδα, θα..."

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Γιαννούλη για μεταγραφή: "Αν έρθει πρόταση από μεγάλη ομάδα, θα..."

Μίλησε για το μέλλον του ο περιζήτητος άσος του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Τα δημοσιεύματα που θέλουν μεγάλες ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μιλώντας στο PAOK TV, ο διεθνής μπακ ξεκαθάρισε πως είναι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν είναι σίγουροςγια το αν αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να φύγει από τον σύλλογο, εκφράζοντας την άποψη πως θα ήταν καλύτερο να πωληθεί το καλοκαίρι.

Πάντως, τόνισε πως αν έρθει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα, η πλευρά του παίκτη θα συζητήσει με τη διοίκηση του Δικεφάλου για το τι μέλλει γενέσθαι.

Διαβάζω το τι γράφεται. Με χαροποιούν όλα, αλλά δεν επηρεάζομαι. Κάνω τη δουλειά μου κι αν θα έρθει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα, θα μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ και θα το δούμε. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, τα ξεχνάς όλα και κάνεις αυτό που πρέπει. Χρονικά δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω αν είναι να γίνει κάτι, θα είναι καλύτερο και για μένα και για την ομάδα να γίνει το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν αληθεύουν τα νούμερα. Αν μου το έλεγε κάποιος πριν από ένα χρόνο δε θα το πίστευα. Με χαροποιεί και μου δίνει επιπλέον κίνητρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιαννούλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags