Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Πάρτι στην Τούμπα με... VAR και τριάρα! Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ , ξανά γκολ ο Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-19 20:02:00

"Πάρτι" στην Τούμπα με... VAR και τριάρα! Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ, ξανά γκολ ο Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πάρτι" στην Τούμπα με... VAR και τριάρα! Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ, ξανά γκολ ο Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετα 3-1 ο Δικέφαλος τον Αστέρα. Πάτησε κορυφή και περιμένει.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Σε ένα ματς που το VAR είχε... πρωταγωνιστική ρόλο, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 και πλέον βρίσκεται στο +2 από τον Ολυμπιακό που αυτή τη στιγμή κοντράρεται με τον Άρη (που προηγείται 2-0 από το 24').

Ο Δικέφαλος βρήκε δίχτυα με τον Σφιντέρσκι στο 29’ και τον Πέλκα στο 61’, δύο γκολ που εξετάστηκαν στο VAR και σωστά μέτρησαν, ενώ το 3-0 έκανε ο Λάμπρου που είχε μπει αλλαγή στο 79’. Ο Αστέρας που έπαιζε με 10 παίκτες για παραπάνω από μισή ώρα λόγω της αποβολής του Σουάρες με δεύτερη κίτρινη, μείωσε στο 87’ με τον Μαρκ Φερνάντες, σε ένα τέρμα που επίσης η φάση εξετάστηκε μέσω το VAR, ενώ νωρίτερα ακυρώθηκε σωστά πέναλτι που είχε δώσει ο Σκουλάς σε φάουλ στον Σφιντέρσκι εκτός περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το... πόδι στο γκάζι και αποφασισμένος να βρει το γρήγορο γκολ και να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς. Στο 18’ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μαουρίσιο μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 22’ πάλι από ασίστ του Πορτογάλου, ο Μίσιτς αστόχησε με προβολή από κοντά. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 29’, όταν ο Βιεϊρίνια έβγαλε την κάθετη, η μπάλα κόντρα σε αμυντικό και κατέληξε στον Σφιντέρσκι που σκόραρε εντός περιοχής. Η φάση εξετάστηκε και μέσω VAR, για το εάν εκτέλεσε σωστά ο Αντελίνο το στημένο και δικαίως τελικά μέτρησε.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό κι έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Στο 56’ Λημνιός από ωραία κίνηση και γύρισμα του Λημνιού, ο Πέλκας αστόχησε από εξαιρετική θέση, ενώ στο 61’ έγινε το 2-0 πάλι με τη βοήθεια του VAR. Ο Πέλκας έστειλε την μπάλα τα δίχτυα και το τέρμα μέτρησε κανονικά, παρότι ο επόπτης αρχικά είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ.

Λάθος έγινε όμως και στο 64’, όταν ο Σκουλάς έδειξε την άσπρη βούλα για φάουλ στον Σφιντέρσκι εκτός περιοχής, όμως ακύρωσε την απόφαση του μέσω VAR, ενώ παράλληλα έδειξε κόκκινη στον Σουάρεθ, με δεύτερη κίτρινη. Από την αποβολή και μετά το ματς έγινε ακόμα πιο εύκολο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 79’ έφτασαν και στο 3-0, όταν ο Λημνιός συνεργάστηκε όμορφα με τον Μίσιτς, ο οποίος γύρισε στον Λάμπρου κι εκείνος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 3-0! Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Μαρκ Φερνάντεθ στο 87’, με το VAR να τσεκάρει τη φάση για οφσάιντ, αλλά να το μετράει τελικά κανονικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags