Facebook Pixel Ακόμα μία νίκη για τη Λίβερπουλ, 2-0 την Μαν. Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-19 20:23:00

Δώστε το από τώρα στη Λίβερπουλ! Δεν την σταμάτησε ούτε η Γιουνάιτεντ - Στο +16 από Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Δώστε το από τώρα στη Λίβερπουλ! Δεν την σταμάτησε ούτε η Γιουνάιτεντ - Στο +16 από Σίτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα μία νίκη (2-0) για τους Κόκκινους.

Αυτό που συνεχίζει να κάνει η φετινή Λίβερπουλ είναι αδιανόητο! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Άνφιλντ", έφτασε τις 21 νίκες σε 22 αγώνες στην Premier League και απομακρύνθηκε 16 βαθμούς από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Κόκκινους, που στην πρώτη σημαντική ευκαιρία τους κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Φαν Ντάικ στο 14'. Η Λίβερπουλ ήταν απόλυτη κυρίαρχη απειλώντας στη συνέχεια ξανά με τον Ολλανδό στόπερ, αλλά και με τον Μανέ, ενώ πέτυχε και δύο γκολ, ένα του Φιρμίνο και ένα του Βαϊνάλντουμ, όμως ακυρώθηκαν σωστά (το ένα για φάουλ στον Ντε Χέα και το άλλο για οφσάιντ).

Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να ανεβάσει απόδοση και έχασε δύο καλές ευκαιρίες, μία με τον Μαρσιάλ στο 40' και μία με τον Περέιρα στο 41', όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ απώλεσε δύο ασύλληπτες ευκαιρίες. Την πρώτη στο 47' όταν ο Σαλάχ έκανε κακό πλασέ κι ενώ ήταν φάτσα με τον Ντε Χέα και την δεύτερη στο 49', όταν ο Χέντερσον σούταρε έξω από την περιοχή, όμως ο Ντε Χέα ακούμπησε τη μπάλα και στη συνέχεια αυτή χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του.

Στο 59' η Γιουνάιτεντ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της, όμως ο Μαρσιάλ που βρέθηκε απέναντι στον Άλισον σούταρε πολύ ψηλά από πολύ πλεονεκτική θέση. Το ματς συνεχίστηκε με φάσεις εκατέρωθεν, ο Μανέ αστόχησε σε τετ-α-τετ, η Μάντσεστερ πίεσε αρκετά για το γκολ, όμως οι γηπεδούχοι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα στο 93', όταν ο Άλισον έκανε το βολέ στον ολομόναχο Σαλάχ, ο οποίος νίκησε τον Ντε Χέα για το τελικό 2-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags