Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες από Διούδη για τον νέο Ζέκα! Έτσι ήλθε η νίκη στην Ξάνθη
| 2020-01-20 00:04:00

Ατακάρες από Διούδη για τον νέο Ζέκα! Έτσι ήλθε η νίκη στην Ξάνθη

Sportdog Team
Ατακάρες από Διούδη για τον νέο Ζέκα! Έτσι ήλθε η νίκη στην Ξάνθη

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε για την ανάκαμψη της ομάδας.

Μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Open TV ο Σωκράτης Διούδης αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ανουάρ και όσα έχουν αλλάξει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη στην Ξάνθη και την ανάκαμψη του Παναθηναϊκού: «Το πιο σημαντικό είναι η δουλειά που έχουμε κάνει όλοι από την αρχή της σεζόν. Μετά το κακό ξεκίνημα στα τρία πρώτα ματς αρχίσαμε να βρίσκουμε τους εαυτούς, να παίζουμε κανονικό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία ματς ήμασταν και πιο αποτελεσματικοί. Σιγά σιγά θα μπορούμε να κοιτάμε ακόμα πιο ψηλά».

Για το τι έχει αλλάξει στην προσωπικότητα της ομάδας: «Νομίζω είμαστε αρκετά πιο έμπειροι από την προηγούμενη σεζόν. Οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν μία επιπλέον χρονιά στην πλάτη τους. Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι ξένοι έχουν προσαρμοστεί άριστα στο πρωτάθλημά μας».

Για το πόσο βοήθησε η πρόκριση στο ματς με τον ΠΑΣ: «Γνωρίζαμε το πόσο σημαντικό ήταν εκείνο το ματς για εμάς. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η πρόκριση μας έδωσε μία ψυχολογική ένεση. Η αποτελεσματικότητα στα τελευταία ματς και η τρίτη σερί νίκη θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Ξέρουμε όμως ότι σε ματς όπως το σημερινό αυτό που μετράει είναι να είμαστε σοβαροί».

Για το αν ήταν στο μυαλό τους η διαιτητική αδικία στο ματς του πρώτου γύρου: «Εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Κάθε ματς για εμάς είναι διαφορετικό. Χάσαμε τρεις βαθμούς στον πρώτο γύρο όχι μόνο λόγω αποφάσεων του διαιτητή αλλά και λόγω δικής μας απόδοσης. Αυτό που θέλαμε ήταν να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που είχαμε μπροστά μας και να μείνουμε μόνοι στην τέταρτη θέση».

Για το αν ο Ανουάρ θυμίζει Ζέκα: «Είναι κάτι που το σκεφτήκαμε και εμείς από την πρώτη προπόνηση. Ελπίζω η παρουσία του να είναι το ίδιο επιτυχημένη με αυτήν του πρώην αρχηγού μας».

Για το τι συζητάνε μεταξύ τους στα αποδυτήρια μετά τα ματς με τους πιο δυνατούς αντιπάλους: «Στα ματς με πολύ δύσκολους αντιπάλους παίζεις πάντα πιο συγκεντρωμένος. Το έχουμε παρατηρήσει σαν ομάδα. Σε παιχνίδια με θεωρητικά χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους δεν μπαίναμε τόσο συγκεντρωμένοι. Έχοντας ως δεδομένο από πέρσι ότι δεν δημιουργούμε εύκολα ευκαιρίες, το είχαμε στο μυαλό μας. Όμως βλέπουμε ότι σιγά σιγά αυτό αλλάζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags