Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ομόφωνη απόφαση Κάκου – Βαρούχα: "Δεν έδωσε πέναλτι για τον Αστέρα στην Τούμπα" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-20 00:39:00

Ομόφωνη απόφαση Κάκου – Βαρούχα: "Δεν έδωσε πέναλτι για τον Αστέρα στην Τούμπα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ομόφωνη απόφαση Κάκου – Βαρούχα: "Δεν έδωσε πέναλτι για τον Αστέρα στην Τούμπα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαφώνησαν όμως για το πέναλτι στον Βαλμπουνά με Άρη.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αρκετές ήταν οι αμφισβητούμενες φάσεις και τα λάθη των διαιτητών και αυτή την αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Παναγιώτης Βαρούχας και Τάσος σχολίασαν τις επίμαχες φάσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων και οι δύο πως υπήρχε πέναλτι στην Τούμπα στο 1-0 υπέρ του Αστέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ που λανθασμένα δεν δόθηκε από τον Σουλά, ενώ διαφώνησαν για το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης, όχι για την παράβαση, αλλά για ένα φάουλ που δεν σφυρίχτηκε στην αρχή της φάσης.

Ο Τάσος Κάκος σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Άρης, ξεκίνησε λέγοντας πως δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ των Κίτρινων για το 2-1, καθώς υπάρχει οφσάιντ, ενώ για το πέναλτι στον Βαλμπουενά, σημείωσε πως σωστά δόθηκε αφού υπάρχει παράβαση.

Ωστόσο και αυτός, όπως και ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε πως υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης και έπρεπε να δοθεί, λάθος που χρέωσε στο VAR. Θυμίζουμε, πως ο Βαρούχας είχε τονίσει πως επίσης υπάρχει φάουλ, αλλά συμπλήρωσε ότι δεν γινόταν να γυρίσει η φάση τόσο πίσω και ότι έχει αυτό το δικαίωμα ο διαιτητής.

Δείτε το βίντεο:

 

Από εκεί και πέρα, για το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τη φάση του Αουγκούστο όπου ο Παναγιώτης Βαρούχας σημείωσε πως υπάρχει πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τάσος Κάκος επιβεβαίωσε πως υπάρχει παράβαση και έπρεπε να δοθεί.

Δείτε το βίντεο:

****ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Χαμός στο Γ. Καραϊσκάκης με ΠΑΟΚ - Απίστευτο τι φώναζαν οι οπαδοί - Τον... έριξαν κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags