Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε: Θα πωληθεί με 30 εκατ. ευρώ μέσα στον Γενάρη;
| 2020-01-20 11:35:00

"Μολότοφ" από Μαρινάκη - Το μεγαλύτερο deal του Ολυμπιακού ever - Πουλάει 30 εκατ. τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μολότοφ" από Μαρινάκη - Το μεγαλύτερο deal του Ολυμπιακού ever - Πουλάει 30 εκατ. τον...

Οι Πειραιώτες έχουν μπει σε σοβαρές σκέψεις!

Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε: Την ώρα που η… Τσιμικολογία δείχνει τις τελευταίες μέρες να κοπάζει, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να κάνουν λόγο για στάση αναμονής (στην καλύτερη) και… φρένο (στη χειρότερη) εκ μέρους της Νάπολι στη διεκδίκηση των «παρτενοπέι» του Κώστα Τσιμίκα και ενώ και στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν – προς στιγμή τουλάχιστον – διατεθειμένοι να δεχτούν προτάσεις χαμηλότερες από την τιμολόγηση που έχουν για τον διεθνή αριστερό μπακ, σιγά σιγά στο προσκήνιο έρχεται η περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε.

Για τον Πορτογάλο υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες πρόταση ύψους 20 εκατ. λιρών από αγγλική ομάδα (σ.σ. κάτι λιγότερα δηλαδή από 23 εκατ. ευρώ), χωρίς ακόμη να έχει διαρρεύσει η ταυτότητα της ομάδας. Η πρόταση είναι δεδομένη, τσεκαρισμένη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog απόλυτα σοβαρή και έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, αν αληθεύει η πληροφορία πως η εν λόγω αγγλική ομάδα έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο την προσφορά της, προσεγγίζοντας το ποσό που έχει βάλει ο Ολυμπιακός ως… ταμπελάκι στον Πορτογάλο εξτρέμ, τα 30 δηλαδή εκατομμύρια, τότε η κατάσταση σοβαρεύει. Και σοβαρεύει αρκετά, αφού είναι προφανές πως σε μια τέτοια περίπτωση αποκλείεται την όλη διαδικασία να μην την κινεί ο μάνατζερ του Ντάνιελ Ποντένσε, ο Ζόρζε Μέντες, κάτι που ουσιαστικά μεταφράζεται σε προσπάθεια του κορυφαίου ατζέντη όντως να προχωρήσει το deal, παρότι εξ αρχής η πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ήταν να γίνει η πώληση του 25χρονου εξτρέμ το προσεχές καλοκαίρι.

Η πρόταση όμως… ορόσημο φαίνεται πως έχει έρθει στον Πειραιά και είναι απολύτως λογικό οι όποιες εξελίξεις να μην μπορούν να μετατεθούν σε ορίζοντα καλοκαιριού και τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν πλέον σε σοβαρότατο δίλημμα και για δεύτερο βασικό ποδοσφαιριστή του ρόστερ τους, σε τιμή πάντως που αν και εφόσον πραγματοποιηθεί πώληση θα αποτελέσει την (μακράν) ακριβότερη της ιστορίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Γ. Καραϊσκάκης με ΠΑΟΚ - Απίστευτο τι φώναζαν οι οπαδοί - Τον... έριξαν κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags