Facebook Pixel Οριστικό: Τότε θα γίνει η συνάντηση των Big 4 - Αυτοί θα είναι παρόντες
| 2020-01-20 14:24:00

Οριστικό: Αυτοί θα είναι στην συνάντηση των Big 4 - Τι ανακοίνωσε ο Αυγενάκης!

Sportdog Team
Οριστικό: Αυτοί θα είναι στην συνάντηση των Big 4 - Τι ανακοίνωσε ο Αυγενάκης!

Η μεγάλη συνάντηση είναι γεγονός πλέον!

Στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια", την Τετάρτη στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ενημέρωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε αυτή θα παρευρεθούν οι Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Γραμμένος, Μηνάς Λυσάνδρου, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά:

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία", με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags