Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης:
| 2020-01-20 15:00:00

Στα παλιά παπούτσια του Ιβάν το FFP - Μεταγραφή-δώρο σε Φερέιρα - Δεν έχει έρθει πρόταση!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στα παλιά παπούτσια του Ιβάν το FFP - Μεταγραφή-δώρο σε Φερέιρα - Δεν έχει έρθει πρόταση!

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μέσα από ακτίνες Χ!

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ειδήσεις συνηθίζεται τελευταία να βγαίνουν μετά τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ειδικά στην Τούμπα. Φροντίζει ο Αμπελ Φερέιρα με τις δηλώσεις του, το επιβεβαίωσε και μετά την χτεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα, το… ενίσχυσε όμως από τη δική του πλευρά και ένα από τα πρόσωπα του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού για τον «δικέφαλο», ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Κατ’ αρχάς λοιπόν, ο Πορτογάλος προπονητής επέμεινε στην πάγια θέση του – αλλά εσχάτως διατυπωμένη – πως για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα, το σημαντικότερο είναι να διαθέτει δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Η επιμονή του προφανώς και δεν είναι τυχαία. Παρά τους περιορισμούς και την απειλή σοβαρότατων κυρώσεων ελέω του Financial Fair Play, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών φαίνεται πως έχουν βρει τον τρόπο να κάνουν το χατίρι στον Φερέιρα. 

Προς αυτήν την κατεύθυνση η συμφωνία με τον Ράφα Σοάρες, τον 25χρονο αριστερό μπακ της Γκιμαράες, ο οποίος αναμένεται να προφέρει την απαραίτητη κάλυψη στο αριστερό άκρο της άμυνας στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο  οποίος χτες για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν, πήρε ανάσες, όντας τιμωρημένος. Τι μένει βάσει των «θέλω» του Φερέιρα; Ενας ακόμη επιθετικός, διαφορετικών χαρακτηριστικών από τους δύο υπάρχοντες του ρόστερ, προκειμένου να μπορέσει – όπως και ο ίδιος έχει δηλώσεις – να χρησιμοποιήσει σύστημα με δύο επιθετικούς.

Αυτός αναζητείται από τον «δικέφαλο», με συμφωνία ανάλογη του Σοάρες (δανεισμός – και πιθανώς χωρίς option αγοράς), αλλά και αποτελώντας εξαίρεση του προφίλ των ποδοσφαιριστών που έρχονται στην Τούμπα από πέρυσι, αφού μιλάμε για έναν πιο έμπειρο και μεγαλύτερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, την σκυτάλη πήρε ο Γιαννούλης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι προτιμότερο για τον ίδιο να αποχωρήσει το καλοκαίρι και όχι τώρα, μεσούσης της σεζόν. Αφού κάνουμε ένα flashback, υπενθυμίζοντας πως και πέρυσι, αντιστοίχως όταν είχε τεθεί θέμα πρόωρης επιστροφής του στην Τούμπα από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο, ο ίδιος ισχυρίζονταν σε δηλώσεις του πως θα ήταν προτιμότερο να ολοκλήρωνε τη σεζόν στο Περιστέρι (χωρίς τελικά να γίνει), αξίζει να επισημανθεί πως μόνο τυχαίο δεν είναι ούτε το περιεχόμενο ούτε και το timing των δηλώσεων του διεθνή αριστερού μπακ.

Στην Τούμπα ακόμη πρόταση δεν έχει φτάσει για τον Γιαννούλη,  παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, οι υπεύθυνοι όμως του ΠΑΟΚ περιμένουν… εντατικοποίηση της κινητικότητας για τον 24χρονο μπακ στο τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Σίγουρα οι δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή μοιάζει να φρενάρουν τις διαδικασίες, το πραγματικό ερωτηματικό που προκύπτει όμως είναι πως η απαραίτητη εισροή εσόδων στα ταμεία του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί χωρίς πώληση, αφού και ο έτερος «βιτρινάτος» των πρωταθλητών, ο Λημνιός, δεν φαίνεται να φέρνει προτάσεις ως το τέλος Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο ρεπορτάζ για ΠΑΟΚ και Έλληνα παιχταρά - Πάλι από την αρχή - Ξεχάστε ο,τι έχετε διαβάσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags