Facebook Pixel Ποτέ ξανά ομάδα σαν τη Λίβερπουλ
| 2020-01-20 17:20:00

Υποκλιθείτε όλοι και ακούστε το καλά! Ποτέ ξανά ομάδα σαν τη Λίβερπουλ

Sportdog Team
Υποκλιθείτε όλοι και ακούστε το καλά! Ποτέ ξανά ομάδα σαν τη Λίβερπουλ

Δεν ξανάγινε αυτό μετά από 22 αγωνιστικές.

Η συγκομιδή της Λίβερπουλ με 21 νίκες και 1 ισοπαλία παραμένει ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει σε τόσες αγωνιστικές στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας ακόμα και την μαγική Μάντσεστερ Σίτι της σεζόν 2017-2018!

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ, το βράδυ της Κυριακής, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν μετά και το +16 από τη Μάντσεστερ Σίτι με παιχνίδι λιγότερο.

Για πρώτη φορά, ο ενθουσιασμός του κόσμου μετά το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ ήταν σε τέτοια επίπεδα που οι οπαδοί των πρωτοπόρων του πρωταθλήματο τραγούδησαν ότι θα δουν επιτέλους την ομάδα τους να επιστρέφει στην κορυφή έπειτα από 30 χρόνια!

Οι 64 βαθμοί της Λίβερπουλ με το 21+1 είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ στα χρονικά της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος από ομάδες που πραγματικά δεν είχαν κανέναν αντίπαλο στην πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του τρεμπλ το 1999 είχε τόσους βαθμούς, μετρώντας τότε 41 πόντους έπειτα από 22 παιχνίδια σε πολύ διαφορετικές συνθήκες και εποχή για το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ούτε οι φοβεροί και τρομεροί Invincibles της Άρσεναλ την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 είχαν τόσους βαθμούς, μετρώντας 52 στον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων, ούτε η εκπληκτική Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα που δεν σταματούσε πουθενά την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018.

Η καλοδουλεμένη, καλοκουρδισμένη και... τρομακτική μηχανή του Καταλανού προπονητή, εκείνη τη σεζόν είχε συγκεντρώσει 62 πόντους έπειτα από 22 αγωνιστικές, με τη φετινή Λίβερπουλ να ξεπερνάει και αυτή την επίδοση!

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags