Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν ξανάγινε! Αδιανόητο σκηνικό με... τρία χαμένα πέναλτι στην ίδια φάση (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-20 20:12:00

Δεν ξανάγινε! Αδιανόητο σκηνικό με... τρία χαμένα πέναλτι στην ίδια φάση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν ξανάγινε! Αδιανόητο σκηνικό με... τρία χαμένα πέναλτι στην ίδια φάση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην Τουρκία!

Μια φάση που μάλλον δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του ποδοσφαίρου έλαβε χώρα σε αναμέτρηση για την τρίτη κατηγορία της Τουρκίας, με τερματοφύλακα να αποκρούει δύο πέναλτι, εν συνεχεία να αποβάλλεται και τον αμυντικό που ανέλαβε χρέη γκολκίπερ να επεμβαίνει σε τρίτο πέναλτι!

Το τρελό αυτό σκηνικό σημειώθηκε στο παιχνίδι Ούσακσπορ - Εργκένε Βελιμέζε, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι στο 90' και ενώ έχαναν με 2-0.

Ο γκολκίπερ της Ούσακσπορ, Αϊντίν, απέκρουσε, όμως ο διαιτητής διέταξε επανάληψη επειδή ο τερματοφύλακας είχε βγει από τη γραμμή του κατά την εκτέλεση και παράλληλα του έδειξε κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του.

Στην επανάληψη της εκτέλεσης ο Αϊντίν απέκρουσε εκ νέου, εντοιύτοις ο διαιτητής όχι μόνο σφύριξε και πάλι επανάληψη, αλλά απέβαλλε τον τερματοφύλακα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του!

Η Ούσακσπορ αναγκάστηκε να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια έναν αμυντικό της για την τρίτη εκτέλεση, με τον παίκτη να γίνεται ήρωας αφού απέκρουσε και αυτός το πέναλτι των αντιπάλων!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags