Facebook Pixel ΑΕΚ - Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Έξαλλος ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι: "Πόσες φορές πρέπει να σας πω ότι..."
| 2020-01-20 20:38:00

Έξαλλος ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι για ΑΕΚ-Τάνκοβιτς: "Πόσες φορές πρέπει να σας πω ότι..."

Sportdog Team
Έξαλλος ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι για ΑΕΚ-Τάνκοβιτς: "Πόσες φορές πρέπει να σας πω ότι..."

Αποκάλυψη για τον Σουηδό!

Σε κατηγορηματική διάψευση των ρεπορτάζ που θέλουν την ΑΕΚ να έχει έρθει σε επαφή με τη Χάμαρμπι για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα "fotbolldirekt", ο Γιέσπερ Γιάνσον τόνισε πως τίποτα από όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα δεν είναι αλήθεια, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει καμία πρόταση της ΑΕΚ για τον Τάνκοβιτς.

"Ναι, ξέρω τι γράφουν στην Ελλάδα αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία προσφορά ή επαφή της ΑΕΚ με την Χάμαρμπι. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι μου τηλεφωνούν όλη την ώρα και τους λέω ‘’όχι’’. Πόσες φορές πρέπει να πεις ‘’όχι’’ και να συμβεί αυτό; Αυτή την στιγμή προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για τον Τανκοβιτς. Μιλάμε μαζί του όλη την ώρα και νομίζω ότι πια είναι ρεαλιστικό να τον κρατήσουμε. Αυτή είναι η επιθυμία μας και εκείνος ενδιαφέρεται να συμβεί",  δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags