Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γράφουν για διπλό "χτύπημα" με Χασάν και Καρβάλιο οι Άγγλοι
| 2020-01-20 22:35:00

Διπλό "χτύπημα" στον Ολυμπιακό - "Έκλεισε επιθετικό" - Παικταράς από Αγγλία ο αντι-Ποντένσε;

Sportdog Team
Διπλό "χτύπημα" στον Ολυμπιακό - "Έκλεισε επιθετικό" - Παικταράς από Αγγλία ο αντι-Ποντένσε;

Βουίζει η πιάτσα. Deal 30 εκατ. που φέρνει δύο μεταγραφές!

Ολυμπιακός: Η μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ έντονη, με εξελίξεις να σημειώνονται τόσο στα μέτωπα των προσθηκών όσο και σε αυτά των αποχωρήσεων.

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να αναζητούν σέντερ φορ και τις τελευταίες ώρες έχουν «φουντώσει» τα σενάρια που θέλουν την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν να προκρίνεται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν τόσο από την Πορτογαλία όσο και από την Αίγυπτο, η επιστροφή του Χασάν βρίσκεται προ των πυλών. Οι Πειραιώτες μάλιστα φέρονται να έχουν έρθει συμφωνία με τη Μπράγκα για την αγορά του Αιγύπτιου φορ, που έπαιξε πέρυσι ως δανεικός στον Ολυμπιακό, αποτελώντας έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, κινητικότητα υπάρχει και για τις θέσεις των εξτρέμ εξαιτίας του θέματος που έχει προκύψει με τον Ποντένσε. Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για μεταγραφή στη Γουλβς, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Άγγλοι έχουν προχωρήσει το θέμα και κάνουν λόγο ακόμα και για τον πιθανό αντικαταστάτη του Ποντένσε στο Λιμάνι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Πορτογάλο χαφ να αποτελεί… παλιό γνώριμο, αφού «παίζει» στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού εδώ και πολύ καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος ξένος άσος από το Λιμάνι - "Bόμβα" με χάφαρο ο Μαρινάκης - Έτσι κλείνει το μεγάλο deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags