Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έκλεισε" τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟ ο Ρόκα – Έρχεται άμεσα Αθήνα – "Δώρο" στην ΠΑΕ μισό εκατ. ευρώ
| 2020-01-21 22:33:00

"Έκλεισε" τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟ ο Ρόκα – Έρχεται άμεσα Αθήνα – "Δώρο" στην ΠΑΕ μισό εκατ. ευρώ

του Νίκου Στεργίου
"Έκλεισε" τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟ ο Ρόκα – Έρχεται άμεσα Αθήνα – "Δώρο" στην ΠΑΕ μισό εκατ. ευρώ

Τρέχουν οι εξελίξεις. Τα έξτρα λεφτά και το… ντόμινο.

Παναθηναϊκός: Απομένει ένα δεκαήμερο για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Διάστημα… τεράστιο για να έρθουν, σε οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη, τα πάνω – κάτω και για να γίνει το οτιδήποτε. Δεν χρειάζεται συνεπώς να δοθούν διαστάσεις θρίλερ στην κρισιμότητα που ενδεχομένως κρύβει η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό.

Και για την ακρίβεια για την υπόθεση του Εμάνουελ Ινσούα και της πρότασης που έχει ενημερώσει ο αδερφός και μάνατζερ του Αργεντινού, Μαξιμιλιάνο, πως επίκειται στα γραφεία των «πράσινων» από την αραβική χερσόνησο. Αφενός γιατί αν ισχύουν τα θρυλούμενα και αυτή προέρχεται από την Αλ Ουάχντα, τα μέχρι στιγμής δείγματα της νυν ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ από το… σαφάρι που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα στην πατρίδα μας, συνοψίζεται στην φράση… φάτε μάτια ψάρια. Πολλές οι κρούσεις, ακόμη περισσότερες οι φήμες, πρόταση όμως, συγκεκριμένη,  ο αραβικός σύλλογος δεν έχει καταθέσει πουθενά και για κανέναν.

Αφετέρου γιατί όπως προαναφέρθηκε υπάρχει ακόμη αρκετό διάστημα για μια ομάδα προκειμένου να κινηθεί, ειδικά όταν ο «στόχος» της είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή (πλέον) διαθέσιμος να υπογράψει αν το επιθυμεί για το καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι εμφανές ότι καπνός υπάρχει. Και κάτι παραπάνω. Ο Ινσούα, έστω και στο… μιλητό, έχει στα χέρια του μια φοβερή πρόταση (2,5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια), που υπερτριπλασιάζει τις αποδοχές του στον Παναθηναϊκό και που δεδομένα είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει τη δεδομένη στιγμή.

Πιθανότερο από ποτέ συνεπώς, ανεξαρτήτως των δηλώσεων του στο παρελθόν, το ενδεχόμενο να το πάρει απόφαση και να αφήσει την αγαπημένη του Αθήνα. Μένει να δούμε αν η περίφημη πρόταση κατατεθεί – όπως φημολογείται – σήμερα στον Παναθηναϊκό και όντως φέρει και κάποιο αντίτιμο. Υπάρχουν εκτιμήσεις και πληροφορίες πως η ενδιαφερόμενη για τον Ινσούα ομάδα θα προσφέρει ένα ποσό που θα προσεγγίζει τις 500.000 ευρώ, κάτι που ενισχύει και τα ερωτηματικά της συγκεκριμένης υπόθεσης, αφού το ποσό είναι μεγάλο (ακόμη και για αραβικό σύλλογο) για ποδοσφαιριστή ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή το πιθανότερο πλέον είναι ο Ινσούα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ο Ρόκα – όπως τονίσαμε από την πρώτη στιγμή – έχει σηκώσει μανίκια και ετοιμάζεται για τον αντικαταστάτη του, έχοντας προκρίνει δύο περιπτώσεις, με τον «εκλεκτό» (άγνωστη ακόμη η ταυτότητα του) να είναι ήδη stand by προκειμένου να έρθει άμεσα Αθήνα αν και εφόσον οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Ινσούα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση ΒΟΜΒΑ σε Μπεργκ για να γυρίσει τώρα στην Ελλάδα - Έγινε ήδη επαφή με τον παίκτη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags