Facebook Pixel Νέλσον Ολιβέιρα – Σέρχιο Αραούχο: Ραγδαίες εξελίξεις με Ολιβέιρα – Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ – "Κλείδωσε" ο… διάδοχός του!
| 2020-01-21 23:07:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Ολιβέιρα – Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ – "Κλείδωσε" ο… διάδοχός του!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Ολιβέιρα – Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ – "Κλείδωσε" ο… διάδοχός του!

Δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση.

Νέλσον Ολιβέιρα – Σέρχιο Αραούχο: Θέμα ημερών ίσως και ωρών φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στην Αγγλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία και την Πορτογαλία, ο σύλλογος της Premier League έχει αποφασίσει να τα… σπρώξει για τον 28χρονο φορ και να τον κάνει δικό του, πληρώνοντας τη ρήτρα των 6.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολιβέιρα θέλει σαν… τρελός να επιστρέψει στο Νησί και εφόσον τα βρουν οι δύο ομάδες, θα φύγει άμεσα για τη νέα του ομάδα, η οποία πολύ σύντομα θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Ένωση. Αρχικά είχε προσφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ, όμως τώρα είναι αποφασισμένη η Γουλβς να καλύψει τη ρήτρα.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, στην ΑΕΚ όπως σας μετέφερε το Sportdog.gr από πολύ νωρίς με σχετικό ρεπορτάζ, ψάχνουν για την καλύτερη λύση και από την Ισπανία επιμένουν πως αυτή θα είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Μάλιστα, υπάρχουν και σχετικά ρεπορτάζ που θέλουν την Ένωση να έχει συμφωνήσει ήδη με τη Λας Πάλμας για την αγορά του Αργεντινού έναντι 3 εκατομμύριών ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags