Facebook Pixel Πάει για Χασάν και Καρβάλιο ο Ολυμπιακός - Όλα τα δεδομένα
| 2020-01-22 11:15:00

"Σκάει" άμεσα μεταγραφή στο Λιμάνι, έκλεισε ο παίκτης – Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς – Φεύγει κι άλλος;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκάει" άμεσα μεταγραφή στο Λιμάνι, έκλεισε ο παίκτης – Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς – Φεύγει κι άλλος;

Εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα. Ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

Ολοένα και πιο ξεκάθαρα διαμορφώνεται το πλαίσιο των εφεξής κινήσεων του Ολυμπιακού στο εναπομείναν διάστημα της μεταγραφικής περιόδου. Με τον Ντάνιελ Ποντένσε να διανύει τις τελευταίες ώρες του ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» η επόμενη μέρα τους στο μεταγραφικό επίπεδο θέλει τον σύλλογο να κινείται σε δύο άξονες: πρώτον, ο επιθετικός.

Τα πάντα είναι φιξαρισμένα, έτοιμα για τον Χασάν και πλέον είναι απλώς θέμα οριστικής απόφασης του Ολυμπιακού να ειδοποιήσει τον Αιγύπτιο για να έρθει στην Αθήνα, όχι ως δανεικός αυτή τη φορά, αλλά ανήκοντας στους «ερυθρόλευκους», αφού είναι θέμα λεπτομερειών πλέον να αποδεσμευτεί από την Μπράγκα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει και θα συνεχίσει να το κάνει για κάποιες μέρες (μπορεί και ώρες…) για μια πιο σίγουρη λύση από τον Χασάν (ανενεργός στην Μπράγκα, προέρχεται και από τραυματισμό), αλλά το δεδομένο είναι πως ο Αιγύπτιος είναι στο… πιάτο του. Και με τη συγκεκριμένη, εύκολη όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, προσθήκη, περνάμε στο δεύτερο σκέλος, την αντικατάσταση δηλαδή του Ποντένσε.

Εδώ τα σενάρια και οι τάσεις είναι δύο. Η μία θέλει αντικατάσταση εκ των έσω, δηλαδή μετάθεση στα άκρα του Ματιέ Βαλμπουενά και άφιξη του (επίσης απόλυτα ελεγχόμενου από τον Ολυμπιακό) Ζοάο Καρβάλιο προκειμένου ποσοτικά να βγαίνουν τα κουκιά στο κέντρο πλέον. Το δεύτερο ενδεχόμενο, να γίνει πρακτική αντικατάσταση του Πορτογάλου εξτρέμ με αγορά ενός καθαρόαιμου ακραίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει «προτιμήσεις», δεδομένο ωστόσο είναι πως θα ήθελε – και το έχει μεταφέρει – να προχωρήσει το δεύτερο  σενάριο, έχοντας μάλιστα από την πλευρά του ονοματίσει και τον ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να αποκτηθεί.

Κάτι περισσότερο, σε επίπεδο προσθαφαιρέσεων, δεν αναμένεται, αφού όπως έχουμε επισημάνει στον sportdog την ώρα που «έβραζε» η… Τσιμικολογία, το θέμα με τη Νάπολι έχει «παγώσει» για τα καλά και από αλλού δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα ικανή και διαθέσιμη να καταβάλλει στον Ολυμπιακό τα χρήματα που ζητάει και που θα ήταν αρκετά να δελεάσουν τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να συναινέσουν σε παραχώρηση και δεύτερου βασικού τους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ποντένσε και ποιος Τσιμίκας; Νέα απίθανη πώληση Μαρινάκη στη Μίλαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags