Facebook Pixel Τα δεδομένα για την επιστροφή Αραούχο στην ΑΕΚ - Τι συμβαίνει με Γουλβς και Ολιβέιρα
| 2020-01-22 12:45:00

"Βόμβα" Μελισσανίδη ο Αραούχο – Τον φέρνει να… απογειώσει την ΑΕΚ – Θρίλερ με Ολιβέιρα στο Βόλο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Βόμβα" Μελισσανίδη ο Αραούχο – Τον φέρνει να… απογειώσει την ΑΕΚ – Θρίλερ με Ολιβέιρα στο Βόλο!

Το πήρε απόφαση ο Τίγρης. "Έστειλε" τον Καρέρα ο Πορτογάλος φορ.

Ιδιαίτερη αναφορά στο διαμορφωθέν σκηνικό στην επίθεση της ΑΕΚ, από χτες, δεν χρειάζεται. Οι πληροφορίες που προέκυψαν από τα Κανάρια, έθεσαν το πλαίσιο. Ο Σέρχιο Αραούχο θα επιστρέψει για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Αθήνα για να φορέσει τα αγαπημένα του «κιτρινόμαυρα», για πρώτη όμως θα αποκτηθεί από την Ενωση, οι άνθρωποι της οποίας έχουν συμφωνήσει με τη Λας Πάλμας για αγορά του «Τσίνο» έναντι 3 εκατ. ευρώ συν άλλο ένα σε μορφή μπόνους.

Η… παράκρουση που δεδομένα υφίσταται στο κάθε τι αφορά τον Αραούχο όμως, λογικό είναι να έχει αφήσει στην άκρη το «αν» που υφίσταται για να προχωρήσει η συγκεκριμένη συμφωνία. Ποιο είναι αυτό; Να επανέλθουν οι Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα και να καλύψουν τη ρήτρα του Πορτογάλου επιθετικού, όπως άλλωστε έχει διαμηνύσει η Ενωση στην διερευνητική κρούση που δέχτηκε από τους συνεργάτες του Ζόρζε Μέντες.

Διαφορετικά, Αραούχο, δεν προβλέπεται. Το θέμα συνεπώς είναι αν ευσταθεί η φημολογία που θέλει τον αγγλικό σύλλογο να επανέρχεται για τον Πορτογάλο φουνταριστό. Η αλήθεια είναι πως μετά από την Κυριακή, οπότε και έγινε η συνάντηση των δύο πλευρών, επαφή ή πρόσθετη επικοινωνία δεν έχει υπάρξει. Οι  άνθρωποι των «λύκων» δεν έχουν επανέλθει και ούτε έχουν δώσει σημεία ζωής ή… προθέσεων για το κατά πόσον είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τα 6,5 εκατ. ευρώ του buy-out του αρχισκόρερ των «κιτρινόμαυρων».

Και αυτό πρέπει να επισημανθεί και να τονιστεί. Ανεξαρτήτως της φημολογίας κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα κάνουν οι Γουλβς, αφού επαναλαμβάνουμε δεν υπάρχει και δεν έχει κανείς σχετική ενημέρωση, ούτε φυσικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι πάντως σε κάθε περίπτωση κινήθηκαν προπαρασκευαστικά και «έκλεισαν» τον Αραούχο για παν ενδεχόμενο. Αν όμως δεν κινηθούν οι «λύκοι», Αραούχο… καλοκαίρι, εξέλιξη που δεν θα «χαλάσει» τους φίλους της Ένωσης. Το αντίθετο μάλιστα, αφού δείχνει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να ρίξει χρήμα στην αγορά και να δυναμώσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν, ώστε να διεκδικήσει και πάλι με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Υ.Γ.1: Αν και εφόσον ο Ολιβέιρα πίεζε για τη μεταγραφή του και ήθελε να φύγει ή αν υπήρχε έστω η παραμικρή απτή ένδειξη πως οι συζητήσεις και οι επαφές διατηρούνται, δεν θα ήταν στη σημερινή αποστολή της ΑΕΚ για τον Βολο. Ούτε και θα αγωνίζονταν. Αλλά αυτό είναι κάτι που δούμε και σε λίγες ώρες. Ο ίδιος πάντως ενημέρωσε τον Καρέρα πως θέλει να παίξει και ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη στην ΑΕΚ με τον... τελειωμένο – Τεράστια ανατροπή – Στα... κάγκελα ο κόσμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags