Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Έξαλλος ο Δώνης με τη διαιτησία: "Ντροπή σας!" - Τα... πήρε με απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού!
| 2020-01-22 20:38:00

Έξαλλος ο Δώνης με τη διαιτησία: "Ντροπή σας!" - Τα... πήρε με απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Δώνης με τη διαιτησία: "Ντροπή σας!" - Τα... πήρε με απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού!

Απίστευτο σκηνικό στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Η απόφαση του διαιτητή Κουμπαράκη να ακυρώσει γκολ του Παναθηναϊκού μέσω του VAR έκανε έξαλλο τον Γιώργο Δώνη.

Στο 27' ο Μακέντα σκόραρε με πανέμορφο "τακουνάκι", αλλά ο ρέφερι συμβουλεύτηκε το ριπλέι και ακύρωσε το τέρμα για φάουλ του Ινσούα στην αρχή φάσης.

Ο Δώνης "εξερράγη" μετά την απόφαση και διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές, φωνάζοντας μάλιστα "Ντροπή σας", με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα!

Λίγο αργότερα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε ξανά τη δυσαρέσκειά του ακόμα για μια απόφαση που ήταν υπέρ της ομάδας του!

Ο Κιβρακίδης έκανε φάουλ στον Χρήστο Δώνη, με τον Κουμπαράκη να του δείχνει την κίτρινη, όμως να αλλάζει την απόφασή του μέσω εξέτασης του VAR και να του βγάζει απευθείας κόκκινη στο 32'.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ της Nova, o Γιώργος Δώνης όχι μόνο δεν επικρότησε την υπόδειξη του διαιτητή, αλλά έδειξε να διαφωνεί κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για "αποφάσεις που δεν έχουν νόημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags